Sałatka ambrozja Waldorf jest bezglutenowe przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 360 kalorii. Ten przepis służy 14 i kosztuje $1.01 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Mieszanka jabłek, orzechów pekan, połówki winogron i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka Waldorf Quick Bread-ten chleb zawiera jabłka, seler i orzechy włoskie. Jeśli lubisz sałatkę Waldorf możesz również cieszyć się tym chlebem, Sałatka Ambrozja #100, oraz Sałatka Ambrozja dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W małej misce połącz żurawinę z cukrem. W dużej misce, połączyć pianki, jabłka, winogrona, pekan i ananas.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Paluszki Precelkowe Lub Wykałaczki
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
Winogrona
Czy Lukier Kokosowo-orzechowy
Pasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
2
Dodać żurawinę i dobrze wymieszać. Złóż bitą śmietanę. Przykryć i przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)