Sałata z wędzonego pstrąga z sosem cytrynowym Meyer i marchewką

Sałata z wędzonego pstrąga z sosem cytrynowym Meyer i marchewką
Wędzone sałaty z pstrąga z sosem cytrynowym Meyer i marchewką może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 6 i kosztuje 4,38 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 482 kalorie, 44g białka, oraz 29g tłuszczu. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, sok z cytryny meyer, liście pietruszki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć czerwonego octu winnego, można śledzić to danie główne z Ciasto Wiśniowo-Jagodowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 23 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Okłady Z Sałaty Z Wędzonym Pstrągiem, Okłady z sałaty z kurczaka jak P. F. Changs – okłady z sałaty są pyszne i wyjątkową przystawką, którą lubi wiele osób, oraz Czosnek i wędzona papryka mielona sałata wołowa okłady dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Specjalne wyposażenie: zrębki orzechowe lub jabłkowe, moczone w zimnej wodzie przez co najmniej 2 godziny
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Czekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietanaCzekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietana
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
1
Połącz 4 szklanki wody, soli i cukru w pojemniku 4-quart i mieszaj, aż sól się rozpuści, 1 do 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(duża Tuba)(duża Tuba)
2
Dodaj pstrąga, upewniając się, że są zanurzone. Przykryć pojemnik i przechowywać w lodówce przez co najmniej 1 godzinę do 3 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
PstrągPstrąg
3
Pstrąga wyjąć z solanki, dokładnie spłukać zimną wodą i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
PstrągPstrąg
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
4
Ułóż skórkę pstrąga-bokiem do dołu na stojaku ustawionym w pół blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
PstrągPstrąg
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
5
Umieść stojak w lodówce do wyschnięcia, 21 do 24 godzin lub do momentu, gdy skóra pstrąga stanie się błyszcząca i nieco lepka w dotyku.
Składniki, których będziesz potrzebować
PstrągPstrąg
6
Przygotuj palacza za pomocą orzechów pekan lub jabłko tak, że utrzymuje temperaturę 190 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Czekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietanaCzekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietana
7
Umieść pstrąga na stojakach do palenia, od strony skóry w dół, oddzielając je o co najmniej 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
PstrągPstrąg
8
Umieść stojaki do palenia w palaczu. Wyreguluj ciepło w razie potrzeby i gotuj, aż pstrąg zostanie ugotowany, przyciemni się w kolorze i ma pożądany poziom smaku dymu, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
PstrągPstrąg
9
Usunąć miąższ z kości pstrąga i płatki pstrąga na średnie kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
PstrągPstrąg
1
W średniej misce wymieszać sok z cytryny, majonez, musztardę, ocet, miód, skórkę i posypać solą i pieprzem. Powoli ubij w oleju, aż do zemulgowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
1
Kilka kawałków pstrąga ułożyć na pojedynczych liściach sałaty, skropić odrobiną sosu cytrynowego i polać marchewką i pietruszką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liść SałatyLiść Sałaty
Meyer LemonMeyer Lemon
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
PstrągPstrąg
2
Zwijamy liście sałaty i jemy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liść SałatyLiść Sałaty
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
TrudnośćEkspert
Gotowe W23 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia32
Magazyn