Sałata lodowa posiekana Sałatka z

Sałata lodowa posiekana Sałatka z
Sałata lodowa posiekana Sałatka z jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 6 porcjami. Ta przystawka ma 145 kalorii, 1G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka szalotki, sól i pieprz, czosnek w proszku, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 64%. Spróbuj Skręcona Sałata Lodowa Z Ciepłym Sosem Gorgonzola, Iceberg Wedge Salad w / Homemade Blue Cheese Dressing (101: How To core sałata), oraz Posiekany Klin Lodowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz sałatę i posiekane warzywa w salaterce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Garść Zielonych Lub Czarnych Oliwek Dobrej Jakości, Grubo PosiekanychGarść Zielonych Lub Czarnych Oliwek Dobrej Jakości, Grubo Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Dodaj wszystkie składniki dressingu do blendera.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Umieścić górę w miejscu i zmiksować na wysoki, aż opatrunek jest połączony.
4
Wlać sos na sałatkę i wrzucić. Dostosuj sól i pieprz do swojego smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia17
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn