Sauvignon Blanc-gotowane gruszki z pikantnymi Pepitami

Sauvignon Blanc-gotowane gruszki z pikantnymi Pepitami
Na 2,85 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 572 kalorie, 5G białka, oraz 25 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka cayenne, pestek dyni, sauvignon blanc i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Babeczki Winne Sauvignon Blanc, Ciasto Funtowe Sauvignon Blanc, oraz Sauvignon Blanc Peach Sangria dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść gruszki w dużym rondlu lub szerokiej patelni z granulowanym cukrem, fasolą waniliową, laską cynamonu, winem i 1/2 szklanki wody. Dusić delikatnie, przykryte, aż gruszki będą miękkie po przekłuciu widelcem, 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Prażone I PistacjePrażone I Pistacje
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze PokojowejPasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Gruszki łyżka i odstawić, luźno pokryte plastikiem. Gotuj płyn na średnim ogniu, aż będzie gęsty i zredukowany do około 1 szklanki, około 30 minut (uważaj, aby nie zmniejszyć syropu zbytnio). Schłodzić do ostygnięcia, co najmniej 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
3
Tymczasem rozgrzać olej na dużej patelni na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Dodaj pepitas, brązowy cukier i cayenne. Gotować, często mieszając, aż nasiona są tosty i brązowy cukier zmięknie, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pakiet Milk DudsPakiet Milk Duds
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
Nasiona DyniNasiona Dyni
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
5
1/4 szklanki syropu wymieszać z mascarpone. Ułóż gruszki na półmisku. Dollop mascarpone wymieszać na gruszkach lub obok nich, skropić syropem na gruszkach i mascarpone i posypać mieszaniną pepitas.
Składniki, których będziesz potrzebować
MascarponeMascarpone
Nasiona DyniNasiona Dyni
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
6
Make ahead: przez krok 3, 1 dzień do przodu; schłodzić gruszki szczelnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
7
Parowanie win: Ceja 2008 "Dulce Beso" późne zbiory Sauvignon Blanc. Ta słodka wersja wina, w którym gruszki są gotowane, rozszerza pakiet Smakowy. Podobnie jak danie gruszki, ma piękną kwasowość do cięcia cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn