Sautéed Radicchio
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać smażone Radicchio spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 200 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.34 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka radicchio, oregano, soli koszernej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pizza z Sauteéd Radicchio, Smażony Radicchio z miodem i octem balsamicznym, oraz Smażony Radicchio i kozi ser Bruschetta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Każdą główkę radicchio przeciąć na pół wzdłuż, a następnie każdą połowę pokroić na 4 kliny. (Pozostaw rdzenie nienaruszone; pomogą utrzymać kliny razem.) Odstawić. W małej misce wymieszać ocet, czosnek, sól, pieprz, anchois (jeśli używasz) i 3 łyżki oleju; odstawić.
Rozgrzać pozostały olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać radicchio w jednej warstwie i gotować przez 3 protokół. Włącz radicchio, dodać vinaigrette i oregano, i gotować, aż radicchio jest miękka i lekko rumiane, o 3 protokół więcej.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.