Sautè z wątroby, boczku i szalotki

Sautè z wątroby, boczku i szalotki
Jedna porcja zawiera 375 kalorii, 3G białka, oraz 27 g tłuszczu. Na 2,12 zł za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka boczku, wermut, musztarda dijon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Mus z wątróbki indyczej z marynowaną szalotką, Wątróbka wołowa z figą, boczkiem i karmelizowaną cebulą kompot [lub Najlepsza wątróbka wołowa ], oraz Smażony Szpinak Z Boczkiem, Boczkiem, Szalotką I Pieczarkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wątróbkę i boczek pokroić w paski o długości około 6 cm i szerokości 1,5 cm.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
WątrobaWątroba
2
Na dużej patelni na średnim ogniu rozgrzać 1 łyżkę oleju i masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodać szalotki i gotować, często mieszając, przez 5 protokół, lub aż złoty.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
4
Przenieść na talerz.
5
Dodać pozostały olej i masło do patelni i zwiększyć ogień do wysokiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodać wątróbkę i boczek i gotować przez 3-4 minuty, aż wątroba zostanie usmażona i lekko różowa w środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
WątrobaWątroba
7
Powrót szalotki na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Wlać wermut i gotować, zeskrobując wszelkie rumiane kawałki na patelni drewnianą łyżką, przez 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WermutWermut
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
PatelniaPatelnia
9
Zmniejszyć ogień do średnio-niskie i mieszać w musztardzie i sos Worcestershire (Jeśli za pomocą). Doprawić solą i pieprzem i podawać od razu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Sól I PieprzSól I Pieprz
MusztardaMusztarda
10
Zmienność
11
Wątróbka jagnięca z boczkiem
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
WątrobaWątroba
JagnięcinaJagnięcina
12
Użyj tej samej ilości jagnięcej wątroby.
Składniki, których będziesz potrzebować
WątrobaWątroba
JagnięcinaJagnięcina
13
Dodaj odrobinę sosu Tabasco, aby uzyskać dodatkową przyprawę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostry SosOstry Sos
14
artykuł var
15
Typ_27_data = {};
16
artykuł
17
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia0
Magazyn