Sautè z wątroby, boczku i szalotki
Jedna porcja zawiera 375 kalorii, 3G białka, oraz 27 g tłuszczu. Na 2,12 zł za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka boczku, wermut, musztarda dijon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Mus z wątróbki indyczej z marynowaną szalotką, Wątróbka wołowa z figą, boczkiem i karmelizowaną cebulą kompot [lub Najlepsza wątróbka wołowa ], oraz Smażony Szpinak Z Boczkiem, Boczkiem, Szalotką I Pieczarkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wątróbkę i boczek pokroić w paski o długości około 6 cm i szerokości 1,5 cm.
Na dużej patelni na średnim ogniu rozgrzać 1 łyżkę oleju i masła.
Dodać szalotki i gotować, często mieszając, przez 5 protokół, lub aż złoty.
Dodać pozostały olej i masło do patelni i zwiększyć ogień do wysokiej.
Dodać wątróbkę i boczek i gotować przez 3-4 minuty, aż wątroba zostanie usmażona i lekko różowa w środku.
Powrót szalotki na patelnię.
Wlać wermut i gotować, zeskrobując wszelkie rumiane kawałki na patelni drewnianą łyżką, przez 12 minut.
Zmniejszyć ogień do średnio-niskie i mieszać w musztardzie i sos Worcestershire (Jeśli za pomocą). Doprawić solą i pieprzem i podawać od razu.
Wątróbka jagnięca z boczkiem
Użyj tej samej ilości jagnięcej wątroby.
Dodaj odrobinę sosu Tabasco, aby uzyskać dodatkową przyprawę.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;