Sauternes-gotowane morele ze świeżymi jagodami i waniliowym Crème Fraîche
Sauternes-gotowane morele ze świeżymi jagodami i waniliowym Crème Fraîche mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji przystawek. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 289 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $5.01 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Mieszanka moreli, soli, fasoli wanilii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 20%. Spróbuj bezy ze świeżymi letnimi jagodami i waniliowym kremem fraiche, Tarta z orzechami laskowymi Frangipane z morelami i delikatnie bitą śmietaną Fraiche, oraz Granny Smith jabłka i imbir budyń chlebowy z wanilią Creme Anglaise i Creme Fraiche bitą śmietaną dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Aby przygotować morele, połącz pierwsze 4 składniki w dużym rondlu. Zeskrobać nasiona z ziaren wanilii; dodać nasiona i fasolę do mieszaniny wina. Doprowadzić do wrzenia; dodać morele. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
1/2 Kwarty śmietanki Kremówki, Ubitej, Do Podania
5 Uncji Grubego Wędzonego Boczku Pokrojonego W Kostkę
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Morele wyjąć łyżką szczelinową. Doprowadzić mieszaninę wina do wrzenia; gotować, aż zmniejszy się do 2 1/4 szklanki (o 20 protokół). Schłodzić do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Kwarty śmietanki Kremówki, Ubitej, Do Podania
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
3
Przeciąć morele na pół; usunąć pestki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Kwarty śmietanki Kremówki, Ubitej, Do Podania
4
Połącz mieszaninę wina i połówki moreli w płytkim naczyniu i odrzuć fasolki wanilii. Przykryć i schłodzić 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
1/2 Kwarty śmietanki Kremówki, Ubitej, Do Podania
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
5
Aby przygotować crme frache, połącz commercial crme frache, 1 łyżkę cukru, wanilię i szczyptę soli.