Sautéed Tofu (Dau Hu Xao Dau Hao)
Smażone Tofu (Dau Hu XAO Dau Hao) może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.03 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i pescatarian przepis ma 113 kalorii, 7G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, cukier, sos ostrygowy, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Inspirowane Koreą Smażone Tofu, Grillowane Tofu i smażone Azjatyckie warzywa, oraz Marchew podsmażona z wodorostami, imbirem i Tofu dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce ubić sos ostrygowy, pieprz, cukier i sos rybny.
Rozgrzać olej na średnim ogniu w średniej patelni nonstick i dodać tofu. Gotuj 1 minutę, delikatnie mieszaj i dodaj mieszankę sosu ostrygowego. Gotować, mieszając od czasu do czasu, o 5 protokół, lub aż tofu jest gorące i sos zmniejszył się trochę.