Sautéed szparagi
Sautéed szparagi jest bezglutenowe i pierwotne przystawka. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 138 kalorii. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz szparagi, paprykę, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 23 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Jesienne Warzywa Sauté, Sautéed szpinak z pieczarkami, oraz Cukier Snap Groch Sauté dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać 1/4 szklanki opatrunku w dużej patelni nonstick na średnim ogniu. Paprykę i cebulę wymieszać; gotować 3-5 min. lub aż do kruchego-Delikatnego, mieszając od czasu do czasu.
Dodać szparagi i pozostały dressing; wymieszać. Przykryć; dusić na średnim i małym ogniu 5 do 7 min. albo aż szparagi będą chrupiące-delikatne.