Sauerbraten V
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać Sauerbraten V spróbować. Na 4,77 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 84g białka, 39g tłuszczu, oraz w sumie 805 kalorii. Ten przepis służy 6. Jeśli masz ocet winny, liście laurowe, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć czerwonego octu winnego, można śledzić to danie główne z Ciasto Wiśniowo-Jagodowe jako deser. 48 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 20 minut. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 88%. Podobne przepisy to Sauerbraten, Sauerbraten, oraz Sauerbraten.
Instrukcje
Natrzyj pieczeń solą i pieprzem i umieść w dużej niemetalowej misce. W średnim rondlu połączyć wino, ocet i 2 szklanki wody i doprowadzić do wrzenia. Wymieszaj czosnek, cebulę, liście laurowe, ziarna pieprzu, cukier i goździki i zalej marynatą wołowinę. Przykryć i przechowywać w lodówce 12 godzin lub na noc.
Wyjąć mięso z marynaty i dokładnie osuszyć. Pogłębiać w 1 szklance mąki (można użyć mniej więcej w razie potrzeby).
Rozgrzać boczek w holenderskim piekarniku na średnim ogniu. Brązowy pieczeń w kapiące ze wszystkich stron.
Wlać połowę marynaty, zmniejszyć ogień do niskiej, przykryć i dusić do miękkości, 3 godziny.
Mięso wyjąć na półmisek. Zwiększyć ciepło do średniej wysokości; wymieszać 2 łyżki mąki z 2 łyżkami wody i dodać do patelni, mieszając, aż sos zgęstnieje. Wymieszać z kwaśną śmietaną.
Polać sosem pokrojone mięso.