Sauerbraten IV

Sauerbraten IV
Sauerbraten IV może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 64G białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 642 kalorie. Na 3,52 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Jeśli masz ciasteczka gingersnap, ocet winny, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sauerbraten, Sauerbraten, oraz Sauerbraten dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej niemetalowej misce połącz ocet winny czerwony, czerwone wino, cebulę, marchew, liść laurowy, całe ziele angielskie, całe goździki, ziarna pieprzu i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
Ziele AngielskieZiele Angielskie
Goździki CałeGoździki Całe
Ziemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe KawałkiZiemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
Sproszkowane Nasiona LubczykuSproszkowane Nasiona Lubczyku
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Miejsce pieczeń w marynacie, przykryć i przechowywać w lodówce 3 dni, obracając raz dziennie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
3
Usunąć pieczeń z marynaty; wytrzeć do sucha. W dużym rondlu podgrzej marynatę na średnim i małym ogniu. Roztopić 1/4 szklanki masła z olejem w holenderskim piekarniku na średnim ogniu. Brąz wołowinę ze wszystkich stron, posypując ją mąką podczas obracania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
Wlać ogrzaną marynatę do holenderskiego piekarnika z pieczeniem, przykryć, zmniejszyć ogień do niskiego i gotować na wolnym ogniu 3 godziny, aż wołowina będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
5
Zalać marynatą z mięsa, odcedzić tłuszcz i odcedzić. Na dużej patelni na małym ogniu, roztopić pozostałe 1/4 szklanki masła z cukrem. Gotować i mieszać do złotego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Wlać powoli marynatę, mieszając, aż będzie gładka i zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
7
Posypać gingersnaps.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka GingersnapCiasteczka Gingersnap
8
Polać mięso sosem w holenderskim piekarniku, przywrócić garnek na małym ogniu i dusić 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
9
Serw.
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia28
Magazyn