Sauerbraten IV
Sauerbraten IV może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 64G białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 642 kalorie. Na 3,52 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Jeśli masz ciasteczka gingersnap, ocet winny, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sauerbraten, Sauerbraten, oraz Sauerbraten dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej niemetalowej misce połącz ocet winny czerwony, czerwone wino, cebulę, marchew, liść laurowy, całe ziele angielskie, całe goździki, ziarna pieprzu i sól.
Miejsce pieczeń w marynacie, przykryć i przechowywać w lodówce 3 dni, obracając raz dziennie.
Usunąć pieczeń z marynaty; wytrzeć do sucha. W dużym rondlu podgrzej marynatę na średnim i małym ogniu. Roztopić 1/4 szklanki masła z olejem w holenderskim piekarniku na średnim ogniu. Brąz wołowinę ze wszystkich stron, posypując ją mąką podczas obracania.
Wlać ogrzaną marynatę do holenderskiego piekarnika z pieczeniem, przykryć, zmniejszyć ogień do niskiego i gotować na wolnym ogniu 3 godziny, aż wołowina będzie miękka.
Zalać marynatą z mięsa, odcedzić tłuszcz i odcedzić. Na dużej patelni na małym ogniu, roztopić pozostałe 1/4 szklanki masła z cukrem. Gotować i mieszać do złotego koloru.
Wlać powoli marynatę, mieszając, aż będzie gładka i zgęstnieje.
Polać mięso sosem w holenderskim piekarniku, przywrócić garnek na małym ogniu i dusić 30 minut.