Sauerbraten

Sauerbraten
Sauerbraten może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na danie główne. Ten przepis serwuje 6 osób. Dbasz o swoją sylwetkę? Ten przepis bez nabiału zawiera 599 kalorii, 61 g białka i 18 g tłuszczu na porcję. Za 3,93 USD za porcję ten przepis pokrywa 37% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Foodnetwork ma 22 fanów. Jeśli masz pod ręką jagody jałowca, pieprz, olej roślinny i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 76 godzin i 50 minut. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 92%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy obejmują Sauerbraten, Sauerbraten i Sauerbraten.

Instrukcje

1
W dużym rondlu ustawionym na dużym ogniu połącz wodę, ocet jabłkowy, ocet z czerwonego wina, cebulę, marchewkę, sól, pieprz, liście laurowe, goździki, jałowiec i nasiona gorczycy. Przykryj i doprowadź do wrzenia, następnie zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu przez 10 minut. Odstawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
Sól Koszerna, Dodatkowa Do Przyprawiania MięsSól Koszerna, Dodatkowa Do Przyprawiania Mięs
Do Przyprawiania MięsaDo Przyprawiania Mięsa
1/2 Szklanki Rodzynek Bez Pestek, Opcjonalnie1/2 Szklanki Rodzynek Bez Pestek, Opcjonalnie
Rodzynki Bez Pestek OpcjonalnieRodzynki Bez Pestek Opcjonalnie
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
3 Szklanki Nektaru Gruszkowego3 Szklanki Nektaru Gruszkowego
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)
2
Wytrzyj spód do sucha i natrzyj olejem roślinnym i solą ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
3
Rozgrzej dużą patelnię do smażenia na dużym ogniu; dodać mięso i obsmażyć ze wszystkich stron, około 2 do 3 minut z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Gdy marynata ostygnie do tego stopnia, że można w nią włożyć palec i nie poparzyć się, mięso umieszczamy w niereaktywnym naczyniu i zalewamy marynatą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
5
Wstawić do lodówki na 3 dni. Jeżeli mięso nie jest całkowicie zanurzone w płynie, raz dziennie należy je odwracać.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
6
Po 3 dniach marynowania rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
7
Do mięsa i marynaty dodać cukier, przykryć i wstawić na środkową półkę piekarnika i piec do miękkości, około 4 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
8
Wyjmij mięso z naczynia i trzymaj w cieple. Odcedź płyn, aby usunąć substancje stałe. Przelej płyn z powrotem na patelnię i postaw na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
9
Wrzuć imbir i gotuj, aż zgęstnieje, od czasu do czasu mieszając. Sos przecedź przez sito o drobnych oczkach, aby pozbyć się grudek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka GingersnapCiasteczka Gingersnap
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
10
Jeśli chcesz, dodaj rodzynki. Mięso pokroić i podawać z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
TrudnośćEkspert
Gotowe W76 hrs, 50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia37
Magazyn