Saucy Skillet Steaks
Need a bezglutenowe i pierwotne danie główne? Pikantne steki z patelni mogą być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje $5.43 za porcję. Jedna porcja zawiera 594 kalorie, 47g białka, oraz 44g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz sól i pieprz, cebulę, musztardę dijon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Będzie hitem w Twoim Walentynki wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 61%. Ten wynik jest całkiem dobry. Spróbuj Pikantne Steki Z Polędwicy, Saucy Skillet Fish, oraz Saucy Skillet Fish podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. W partiach brązowe steki z obu stron, około 1-2 minut.
Na tej samej patelni rozgrzać masło na średnim ogniu.
Dodać cebulę; gotować i mieszać do miękkości.
Dodać czosnek; gotować 1 minutę dłużej. Wymieszać w bulionie.
Powrót steki na patelni; gotować 4 minuty.
Szczotki szczotki z musztardą; włączyć i gotować 3-6 minut dłużej lub aż steki osiągnąć pożądaną doneness (dla średnio rzadkich, termometr powinien odczytać 145°; medium, 160°; dobrze zrobione, 170°). Doprawić solą i pieprzem do smaku; posypać natką pietruszki.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Stek można łączyć z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnio mocnymi czerwieniami, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki mogą poradzić sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Cztery Brix Winery Paso Robles Sangiovese, Cab, Merlot" Scosso " mieszanka z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 40 dolarów za butelkę.
![Four Brix Winery Paso Robles Sangiovese, Cab, Merlot]()
Four Brix Winery Paso Robles Sangiovese, Cab, Merlot "Scosso" Blend
Kalifornijski "Super Tuscan" Sangiovese, Cabernet Sauvignon i Merlot to przejażdżka pełna Gallupa dla zmysłów. Skoncentrowany aromat malin i jeżyny z tytoniem i przyprawami nadaje tej mieszance ciepły, odważny nos. Malina i espresso na podniebieniu są zrównoważone pełnymi taninami i zaokrąglone nutami pieprzu i wanilii ze słodkim jagodowym wykończeniem.