Satiny Mocha Torte

Satiny Mocha Torte
Satiny Mocha Torte może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.09 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 536 kalorii, 9g białka, oraz 25 g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odebrać Mocha mus mix, półsłodka czekolada, kawa rozpuszczalna w proszku, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 38%. Spróbuj Tort Mocha, Tort Orzechowy Mocha, oraz Raspberry Mocha Torte dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić orzechy laskowe w ungreased 15" x 10" x 1" jellyroll patelni. Tosty na 350 przez 12 minut lub aż Skórki zaczną się dzielić.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Do 4 łyżek Likieru Orzechowego (zalecany: Frangelico)3 Do 4 łyżek Likieru Orzechowego (zalecany: Frangelico)
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Przenieść gorące orzechy na durszlak; przykryć ręcznikiem kuchennym. Rub orzechy energicznie ręcznikiem, aby usunąć skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
3
Niech orzeszki ostygną i posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
4
Tłuszcz i mąka dwa 9 " cakepans. Wymieszać ciasto zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; wlać do przygotowanych patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Ciasteczka Imbirowe, Przekrojone Na Pół, OpcjonalnieDodatkowe Ciasteczka Imbirowe, Przekrojone Na Pół, Opcjonalnie
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
5
Piec w 350 przez 30 minut lub do drewnianego kilofa włożonego do środka wyjdzie czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
6
Pozostawić do ostygnięcia w patelniach na stojakach z drutu 15 minut; wyjąć z patelni i pozostawić do ostygnięcia całkowicie na stojakach z drutu.
7
Wymieszać mus zgodnie ze wskazówkami opakowania, używając 1 1/3 szklanki mleka; przykryć i schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mus MixMus Mix
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
8
Podziel warstwy ciasta na pół poziomo, aby utworzyć 4 warstwy.
9
Nałożyć 1 warstwę na talerz wyłożony papierem woskowym.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
10
Rozprowadzić jedną trzecią musu na warstwie. Powtórz procedurę z drugą i trzecią warstwą i pozostałym musem. Górny stos z czwartą warstwą. Chill 30 minutes.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
11
Połącz śmietanę do ubijania i kawę w proszku w rondlu; doprowadzić do duszenia na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytrynowy Budyń BłyskawicznyCytrynowy Budyń Błyskawiczny
1/2 Szklanki Suszonego Pokarmu Dla Niemowląt1/2 Szklanki Suszonego Pokarmu Dla Niemowląt
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
12
Zdjąć z ognia; dodać czekoladę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
13
Odstawić 1 minutę. Mieszaj, aż czekolada się rozpuści. Fajne 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
14
Wlać polewę czekoladową na torte, pozwalając nadmiar kapać po bokach na papier woskowy. Za pomocą małej szpatułki, gładkie nadmiar glazury na bokach torte. Delikatnie przycisnąć orzechy laskowe na boki szkliwione torte. Ostrożnie wyciągnij papier woskowy spod torte. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polewa CzekoladowaPolewa Czekoladowa
3 Do 4 łyżek Likieru Orzechowego (zalecany: Frangelico)3 Do 4 łyżek Likieru Orzechowego (zalecany: Frangelico)
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
15
Uwaga: użyliśmy Duncan Hines devil ' s food Cake mix, Nestle Mocha Mousse mixes i General Foods International Coffees Suisse Mocha.
Składniki, których będziesz potrzebować
Devils Food Cake MixDevils Food Cake Mix
MochaMocha
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn