Satay Z Kurczaka Mielonego
Kurczak mielony Satay jest bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 przepis z 12 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 10g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 131 kalorii. Na 2,22 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odebrać sól, kokos, trawa cytrynowa, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Chińskie Zawijasy Z Kurczaka Mielonego, Tajska sałatka z mielonym kurczakiem, oraz Kurczak Mielony W Filiżankach Sałaty dla podobnych receptur.
Instrukcje
W maszynce wir kokosowy, chili i 2 łyżki ciepłej wody, aż drobno zmielone.
Dodaj pastę przyprawową, sól, pieprz i kurczaka; wirować, aż dobrze wymieszane.
Wykończenia korzeń kończy się z trawy cytrynowej. Przyciąć szczyty, aby łodygi 6 do 8 cali długości.
Usunąć grube zewnętrzne liście.
Zanurzanie rąk w chłodnej wodzie często w celu zmniejszenia sklejania, kopiec około 1/4 szklanki mieszanki kurczaka wokół grubego końca każdej łodygi trawy cytrynowej (lub 2 łyżki stołowe na jednym końcu każdego nasączonego szaszłyku z drewna). Delikatnie wyciśnij mieszankę kurczaka wokół każdej łodygi (lub szaszłyku) do 4-calowej kłody.
Na płaskiej patelni umieścić paluszki z kurczaka w jednej warstwie.
Połóż kurczaka satay na lekko naoliwionym grillu na gorących węglach lub na dużym ogniu na grillu gazowym (możesz trzymać rękę na poziomie grilla tylko 2 do 3 sekund). Gotować, obracając w razie potrzeby do brązowego równomiernie, 5 do 6 protokół.
Podawać na gorąco lub w temperaturze pokojowej.