Satay wieprzowina z chrupiącą sałatką jabłkową

Satay wieprzowina z chrupiącą sałatką jabłkową
Satay wieprzowina z chrupiącą sałatką jabłkową może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $2.8 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 358 kalorii, 32G białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. 19 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Ten przepis z BBC Good Food wymaga paczki kolendry, tajskiego sosu rybnego, paczki mięty i cukru. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Chrupiąca Sałatka Z Jabłkami, Chrupiąca Sałatka Z Jabłkami, oraz Chrupiąca Sałatka Z Jabłkami.

Instrukcje

1
Rozgrzać grill do góry.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
2
Masło orzechowe wymieszać ze słodkim sosem chilli, a następnie doprawić pieprzem (masło orzechowe jest wystarczająco słone). Ułóż wieprzowinę na blasze do pieczenia, umyj wierzch połową mieszanki orzechowej, a następnie grilluj przez 3 minuty. Ostrożnie obrócić steki wieprzowe, zmiksować z pozostałą mieszaniną, a następnie grillować przez 3-4 minuty więcej, aż tylko gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodki Sos ChiliSłodki Sos Chili
12 Uncji Gorzkiej Lub Półsłodkiej Czekolady, Grubo Posiekanej12 Uncji Gorzkiej Lub Półsłodkiej Czekolady, Grubo Posiekanej
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
3
Tymczasem zrobić sałatkę, mieszając sok z limonki, sos rybny i cukier w misce. Wymieszać w plasterkach jabłka, aby były dobrze pokryte w dressingu, a następnie wrzucić z kolendrą i miętą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos RybnySos Rybny
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Podawać chrupiącą sałatkę jabłkową obok steków wieprzowych, z ryżem jaśminowym na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż JaśminowyRyż Jaśminowy
Steki WieprzoweSteki Wieprzowe
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn