Sassy Wonton Tacos
Sassy Wonton Tacos może być tylko Chiński przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 131 kalorii, 8G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 13 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz SOS sezamowo-imbirowy, kolendrę, opakowania wonton i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Hg ' s Sassy Wonton Tacos-4 Ww pkt, Sassy Wonton Tacos, oraz Chicken Verde Wonton Tacos dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. Aby skorupy wonton, spryskaj Wewnętrzne I Zewnętrzne ściany głębokiej kwadratowej lub prostokątnej patelni do pieczenia sprayem zapobiegającym przywieraniu. Równomiernie przykryć owijki wonton na ścianach patelni po przekątnej, tworząc "muszle w kształcie trójkąta"."(Użyj dwóch patelni, w razie potrzeby, aby utrzymać wontony z nakładania.)
Piec je, aż po prostu chrupiące na tyle, aby utrzymać ich kształt, o 3 protokół.
Wyjmij patelnię z piekarnika, ale pozostaw piekarnik włączony. Ostrożnie usuń muszle i delikatnie otwórz je, tworząc " tacos."Odstaw na bok. W kuchence mikrofalowej bezpieczne miski, połączyć mix coleslaw, kolendra, i dressing.
Dobrze wymieszać. Przykryć i mikrofalować przez około 1 minutę, aż lekko zmięknie. Odstawić. W innej misce, połączyć kurczaka z sosem BBQ; dobrze wymieszać i odstawić. Spray blachy do pieczenia z nonstick sprayu. Równomiernie rozprowadzić kurczaka BBQ wśród muszli, a następnie slaw, około 1 łyżka stołowa każdego na skorupę.
Połóż wypełnione wygrane Tony delikatnie po bokach na blasze do pieczenia. Spryskaj muszle lekko nieprzywierającym sprayem.
Piec około 5 minut, aż będzie ciepły i chrupiący.
Niech ostygną lekko i służyć!
Polecane wino: Gewurztraminer, Chenin Blanc, Riesling
Asian bardzo dobrze współpracuje z Gewurztraminer, Chenin Blanc i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które można spróbować jest Zind-Humbrecht Calcaire Gewurztraminer. Ma 4,9 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 43 dolarów.
![Zind-Humbrecht Calcaire Gewurztraminer]()
Zind-Humbrecht Calcaire Gewurztraminer
To wino pokazuje niezwykle wyrafinowany nos o doskonałej aromatycznej trwałości, w którym łączą się starożytna róża,skóra i piżmowe przyprawy. Podniebienie jest eleganckie i jędrne. Resztkowa słodycz nie przynosi żadnej ciężkości; zamiast tego pozwala na lepszą integrację struktury garbnikowej.Doskonale komponuje się z pikantnymi daniami czy mocnymi serami, a także z bogatym pasztetem czy kuchnią azjatycką.