Sassy kreolski gulasz rybny może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.26 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 39g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 370 kalorii. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian dieta. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Mieszanka liścia laurowego, cytryny, pomidory w puszkach i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Sassy Fish Bake with Tomato-Bacon-Avocado Salsa, Kreolska Zupa Rybna, oraz Filety Z Ryb Kreolskich dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Podsmażyć cebulę i czosnek, aż cebula są przezroczyste.
Dodać sos pieprzowy, sól i pieprz czarny.Wymieszaj sok z cytryny i rybę. Dusić około 5 minut, aż ryba jest po prostu gotowane i płatki łatwo widelcem.chochle do misek i top ze świeżą pietruszką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Mafaldi Fresh Jeśli To Możliwe
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Chochla
6
Podawać z cytryną i bardziej ostrym sosem. Wspaniały ze świeżym, gorącym chlebem kukurydzianym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin Cytrynowy
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Alzacja Willm Pinot Gris Reserve z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.