Sassy kiełbasa i zupa z Czarnej Fasoli
Sassy kiełbasa i zupa z czarnej fasoli może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 323 kalorie, 20g białka, oraz 17g tłuszczu. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 5 i kosztuje 1,21 zł za porcję. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 41 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka czosnku, skondensowany bulion wołowy, chunky salsa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 66%, co jest solidne. Spróbuj Zupa z czarnej fasoli z kiełbasą, Zupa z czarnej fasoli z krabem i kiełbasą Andouille, oraz Slow Cooker Black Bean and Sausage Soup dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu na średnim ogniu połączyć olej, cebulę i czosnek.
Saute przez 8 minut, lub do przetargu.
Dodać fasolę, pomidory z płynem, bulion, salsę i wodę. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu.
Pokroić kiełbasę w plastry 1/2 cala i wymieszać z zupą. Zmniejszyć ogień do niskiego poziomu, przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 15 minut, mieszając od czasu do czasu. Zupa z kadzi do miseczek i posypać kolendrą.