Sassy kiełbasa i zupa z Czarnej Fasoli

Sassy kiełbasa i zupa z Czarnej Fasoli
Sassy kiełbasa i zupa z czarnej fasoli może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 323 kalorie, 20g białka, oraz 17g tłuszczu. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 5 i kosztuje 1,21 zł za porcję. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 41 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka czosnku, skondensowany bulion wołowy, chunky salsa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 66%, co jest solidne. Spróbuj Zupa z czarnej fasoli z kiełbasą, Zupa z czarnej fasoli z krabem i kiełbasą Andouille, oraz Slow Cooker Black Bean and Sausage Soup dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym rondlu na średnim ogniu połączyć olej, cebulę i czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Saute przez 8 minut, lub do przetargu.
3
Dodać fasolę, pomidory z płynem, bulion, salsę i wodę. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
4
Pokroić kiełbasę w plastry 1/2 cala i wymieszać z zupą. Zmniejszyć ogień do niskiego poziomu, przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 15 minut, mieszając od czasu do czasu. Zupa z kadzi do miseczek i posypać kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
8 Do 9 Papryczek Poblano, Upieczonych, Obranych I Posiekanych8 Do 9 Papryczek Poblano, Upieczonych, Obranych I Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
ChochlaChochla
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia11
Magazyn