Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na danie główne, więc daj Sassy Fish Piec z pomidorem-boczek-awokado Salsan spróbować. Jedna porcja zawiera 358 kalorii, 29g białka, oraz 23G tłuszczu. Na $3.15 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz filety tilapia, cebulę, paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć odparowane mleko, możesz podążać za tym daniem głównym z Koktajl Mleczny Z Awokado jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pomidorowa, awokado i Azjatycka Salsa gruszkowa z smażoną rybą, Taco rybne z pomidorami i salsą z awokado, oraz Chrupiąca wieprzowina z salsą z awokado i salsą pomidorową dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać piekarnik do 191°. Spray 15x10x1-calowy patelni do pieczenia z gotowania sprayu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Czarnych Skręconych Sznurków Lukrecjowych
Miękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe Kostki
2
W płytkim naczyniu wymieszać mieszankę Bisquick, sól, papryka, chile proszek i przyprawa cytrynowo-pieprzowa. W innym płytkim naczyniu umieść odparowane mleko. Filety zanurzyć w mleku, a następnie pokryć przyprawioną mieszaniną Bisquick (wyrzucić pozostałą mieszaninę).
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Cytrynowy
6 Uncji Wiórków Kokosowych
Srebrne Perły Cukrowe
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
Olej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego Smażenia
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 23 dolarów za butelkę.