Łosoś Sashimi z marynowaną cebulą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 280 kalorii, 24g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 3,31 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soli i pieprzu, mielony imbir, ocet balsamiczny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć olej z pestek winogron, można podążać za tym daniem głównym z Truskawkowa Kruszonka jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 5 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 74%. Podobne przepisy to Mus Z Łososia Z Marynowaną Czerwoną Cebulą I Ogórkiem, Sashimi Z Tuńczykiem Z Marynowanym Daikonem I Kolendrą Dla Niemowląt, oraz Salmon Sashimi Rice Bowl.
Instrukcje
1
Na patelni saute, na dużym ogniu, dodać cukier, cebula i woda, i gotować, aż cukier się rozpuści. Zmniejszyć ogień do średniej, dodać imbir, sól, balsamiczny i czerwony i octy ryżowe. Gotować, aż płyn zmniejszy się o 80 procent (1/4 szklanki), o 20 do 30 minut.
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Wyjąć z ognia do miski i wymieszać z pastą wasabi. Przechowywać w lodówce przez 1 do 2 godzin, pozwalając smaki połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta Wasabi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Łososia położyć na płaskiej powierzchni i skropić olejem z pestek winogron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych Gałązek
Majonez I Więcej, W Razie Potrzeby
4
Połączyć imbir, panko, i sól i pieprz, do smaku, w małej misce. Obficie posypać wierzchy łososia skórką panko, równomiernie rozprowadzając.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Majonez I Więcej, W Razie Potrzeby
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Bułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Dodać pozostały olej z pestek winogron do dużej patelni saute i podczas palenia, umieścić łososia na patelni, crusted bok w dół. Wyłączyć ciepło i pozostawić skorupę do brązowego, 1 do 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych Gałązek
Majonez I Więcej, W Razie Potrzeby
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Łososia wyjąć z patelni na deskę do krojenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Ostrym nożem pokroić łososia od góry do dołu pod kątem 20 stopni, następnie porcję marynowanej cebuli na talerze. Top z plasterkami łososia i udekorować szczypiorkiem.
Łosoś w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować Trentadue La Storia Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 25 dolarów za butelkę.