Piwne sardynki z majonezem Wasabi mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $5.2 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 41g białka, 73g tłuszczu, oraz w sumie 931 kalorii. Ten przepis służy 4. Jeśli masz pod ręką wodę, masło, mąkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 49%. Spróbuj Sardynki po piwie z majonezem Wasabi, Piwo-kalmary z majonezem czosnkowo-cytrynowym, oraz Ryba po piwie z majonezem wędzono-paprykowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz pierwsze 3 składniki w misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
2
Dodaj piwo, masło i żółtka, mieszając mieszaninę, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, Podzielone
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
3
Wlać olej na głębokość 2 cali do holenderskiego piekarnika; rozgrzać olej do 37
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście Pietruszki
4
Sardynki zanurzyć w cieście; smażyć, kilka na raz, 2 minuty lub do złotego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sardynki
Pasek Skórki Cytrynowej
5
Dobrze spuścić.
6
Wymieszać proszek wasabi i 1 łyżkę wody; wymieszać z majonezem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Wasabi
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo