Sardynki Na Grilu

Sardynki Na Grilu
Sardynki na grilu mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $1.9 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 710 kalorii, 24g białka, oraz 67 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 1. Udaj się do sklepu i odbierz pikantny, ząbki czosnku, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 13 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Sardynki Na Żyto, Sardynki Nadziewane, oraz Spaghetti z sardynkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ząbki czosnku zetrzeć mikroplanem, aby były bardzo fine.In miskę, czosnek wymieszać z olejem, solą i pieprzem, a zioła drobno posiekane. Sardynki zalać tym sosem i wstawić do lodówki, przykrytej, na 1 godzinę.Gdy będziesz gotowy do jedzenia, rozgrzej grill.Gotować sardynki z każdej strony tylko przez 3 do 4 minut, w zależności od wielkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
SardynkiSardynki
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MicroplaneMicroplane
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Posmaruj sosem podczas gotowania. Dostosuj przyprawę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
3
Grillowane sardynki podajemy z marynowaną sałatką z kopru włoskiego i rzodkiewki z oliwą z oliwek, solą i pieprzem oraz wyciśniętym sokiem z cytryny i ryżem jaśminowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Ryż JaśminowyRyż Jaśminowy
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
SardynkiSardynki
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia33
Magazyn