Sardynki Fig-Pecker: Sarde a Beccatico

Sardynki Fig-Pecker: Sarde a Beccatico
Sardynki Fig-Pecker: Sarde a Beccatico może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 919 kalorii, 61g białka, oraz 63g tłuszczu każdy. Na $7.48 za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś bułkę tartą, płatki chili, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 75%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Sardynki nadziewane / Sarde A Beccafico, Sarde En Saor (sardynki w stylu weneckim), oraz Pasta Con Sarde dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyjmij głowy sardynek i wyciągnij kręgosłupy i wnętrzności. Odstaw sardynki na bok. W małym rondlu podgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
SardynkiSardynki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Dodaj bułkę tartą. Smażyć na złoty kolor, o 3 protokół. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
3
W dużej misce dodaj 3 pokrojone cytryny, 1 łyżkę cukru, 1 łyżeczkę soli, 3 łyżki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, 1/2 łyżki płatków chili i 2 łyżki posiekanej natki pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
JukonJukon
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
4
Dobrze połączyć i odstawić na 1 godzinę.
5
Anchois, orzeszki piniowe i rodzynki drobno posiekać. W średniej wielkości misce do mieszania, połączyć 3/4 bułki tartej, anchois, orzeszki piniowe, rodzynki, pietruszka, i sól i pieprz, do smaku. Za pomocą drewnianej łyżki, wrzucić, aż dobrze wymieszane. Użyj tego nadzienia do nadziewania każdej sardynki, używając dłoni, aby delikatnie złożyć każdą rybę zamkniętą. Zabezpieczyć wykałaczkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
SardynkiSardynki
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M'sCukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
6
Rzuć każdą sardynkę w kulkę, zaczynając od końca ogona. Delikatnie połóż sardynki obok siebie w naczyniu do pieczenia, trzymając je blisko, aby zachowały swój kształt.
Składniki, których będziesz potrzebować
SardynkiSardynki
10 Białych Bułek Obiadowych10 Białych Bułek Obiadowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
7
Posypać solą. Rozsypać 6 liści laurowych w naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
8
Pozostałą bułkę tartą posypać sardynkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
SardynkiSardynki
9
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
10
Połącz sok z pozostałej cytryny i 2 łyżki cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
11
Skropić sok z cukrem na sardynki.
Składniki, których będziesz potrzebować
SardynkiSardynki
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
12
Skropić pozostałą 1 łyżkę oliwy z oliwek na naczyniu i piec, aż sardynki są gotowane, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
SardynkiSardynki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
13
Sardynki podawać z sałatką cytrynową i posypać posiekaną natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
SardynkiSardynki
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Esperto Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 10 dolarów za butelkę.
Esperto Pinot Grigio
Esperto Pinot Grigio
Błyszczący słomkowy kolor z refleksami złota. Ostry i czysty z delikatnym nosem kwiatu pomarańczy i dzikiej róży z morelą, białą brzoskwinią i skórką pomarańczową. Chrupiące, wytrawne i dobrze skomponowane ze złocistym jabłkiem i cytrusami.Cudownie wszechstronny. Doskonały jako apertif i idealne uzupełnienie lekkich przystawek, sałatek, grillowanego kurczaka i świeżych owoców morza. Ciesz się dobrze schłodzonym.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia63
Magazyn