Sardynka Konserwowa Banh Mi
Przepis konserwy sardynki Banh mi może zaspokoić Twoje Wietnamskie pragnienie w około 10 minut. Na 2,18 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 2. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 507 kalorii, 14g białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. 62 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz majonez, marchewkę, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć ocet można śledzić to danie główne z Ciasto Z Octem jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj {Redux} morze to, czego Ci brakowało - sardynka w puszkach: proste tosty Sardynkowe, Sardynka bánh mì, oraz Wietnamskie jajko sadzone Banh mi przepis (banh Mi Trung Op La) - " the dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby marynowane marchewki i Daikon: połączyć marchew, daikon, sól i cukier w małej misce i wrzucić do herbu. Odstawić na 10 minut, aż płyn zostanie wyciągnięty z warzyw, a sól i cukier całkowicie się rozpuszczą.
Dodać ocet i wodę i przenieść do małego, zamykanego pojemnika.
Odstawić w temperaturze pokojowej na 1 godzinę lub dla najlepszych rezultatów pozostawić marynowane na co najmniej 3 dni w lodówce.
W razie potrzeby lekko tostuj bagietki, następnie podziel każdą bagietkę na pół wzdłuż, a następnie równomiernie rozprowadź majonez między bagietki.
Dodaj kilka kresek przyprawy Maggi do wnętrza bagietek. Podziel sardynki między kanapki-powinno być około 2 całe sardynki na kanapkę. Za pomocą widelca, rozgnieść sardynki do sandiwches. W razie potrzeby, łyżka więcej sosu pomidorowego z puszki na puree sardynki.
Top sardynki z marynowanej marchwi i daikon, kolendra, i jalapeno plastry.