Sardela Zuppetta, Styl Łodzi Wiosłowej
Anchois Zuppetta, styl łodzi wiosłowej może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 4,34 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 34g białka, 52g tłuszczu, oraz w sumie 734 kalorie. Jeśli masz jalapenos, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, marchewkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest super. Spróbuj SOS Anchois, Sardela palmiers, oraz Crostini z jajkiem i Sardelą dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 12 do 14-calowej patelni saute rozgrzać olej, aż do palenia.
Dodaj jalapenos, migdały i cebula i gotować, aż zmiękną i lekko rumiane, o 2 do 3 protokół.
Dodać białe wino i sos pomidorowy i doprowadzić do wrzenia.
Dodaj anchois i wróć do wrzenia. Niższe ciepło do duszenia i gotować przez, O 8 do 10 protokół.
Wlać do ciepłej miski, posypać szalotki, bazylią i miętą i podawać z grillowanym chlebem skropionym dobrym olejem.;
Podsmażyć cebulę i czosnek w oliwie z oliwek na średnim ogniu, aż półprzezroczyste, ale nie Brązowy (o 10 protokół).
Dodać tymianek i marchewkę i gotować 5 minut więcej.
Dodaj pomidory. Doprowadzić do wrzenia, obniżyć ogień tylko bulgotanie, mieszając od czasu do czasu przez 30 minut. Doprawić solą do smaku.
Podawać natychmiast lub odstawić do dalszego użycia. Sos można przechowywać w lodówce do tygodnia lub zamrażać do 6 miesięcy.;