Sardela, Mały Klejnot I Sałatka Z Pomidorów
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj Sardelę, mały klejnot i sałatkę pomidorową. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 1,42 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 165 kalorii. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać Dijon vinaigrette, kręcone pietruszka, sól koszerna i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka Z Anchois & Cherry Tomato, Sałatka pomidorowo-anchois z kremem czosnkowym, oraz Sardela I Suszone Na Słońcu Pomidory Bruschetta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść pomidory w szklanym naczyniu do pieczenia 8x8x2". Doprawić solą i pieprzem, następnie skropić olejem. Pieczone pomidory, aż zmiękną, o 30 protokół.
Przełożyć pomidory do dużej miski, pozostawiając soki.
Wlać vinaigrette do naczynia do pieczenia i ubić do soków pomidorowych, aby zmiksować.
Dodaj anchois i sałatę do miski z pomidorami.
Mżawka z winegretem. Wrzuć sałatkę do płaszcza (najlepiej użyć rąk). Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Natkę pietruszki posypać i podawać.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Chehalem 3 Winnica Pinot Gris z 4.4 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
![Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris]()
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.