Sarasota ' s Minnesota Turkey, Mushroom and Wild Rice Soup

Sarasota ' s Minnesota Turkey, Mushroom and Wild Rice Soup
Sarasota ' s Minnesota Turkey, Mushroom and Wild Rice Soup to bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 4. Na $4.05 za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 625 kalorii, 27g białka, oraz 27 g tłuszczu. Jest idealny do Jesień. Mieszanka grzybów, czosnek, rozmaryn, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Zupa Z Indyka, Grzybów I Dzikiego Ryżu, Dziki ryż z zupą grzybową, oraz Grzybowa Zupa Ryżowa.

Instrukcje

1
Podstawa zupy-w dużym garnku roztopić masło i dodać pory, cebulę, seler, koper włoski i czosnek i gotować na średnim ogniu, aż będzie lekko przezroczysty i miękki. Około 5 minut.Ryż --
Składniki, których będziesz potrzebować
(oderwany Od łodygi)(oderwany Od łodygi)
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
Pokrojona W Plastry Wołowina Peklowana, Grubo PosiekanaPokrojona W Plastry Wołowina Peklowana, Grubo Posiekana
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Małe Pory Pokrojone Na Kawałki O Długości 1/2 Cala2 Małe Pory Pokrojone Na Kawałki O Długości 1/2 Cala
2
Dodać ryż prawo do mieszaniny warzyw i mieszać, aż dobrze połączone-następnie dodać bulion (start z 5 filiżanek; zawsze można dodać więcej, jak gotuje ryż), tymianek, rozmaryn, worcestershire i liść laurowy. Przykryć i gotować na małym ogniu (gotować na wolnym ogniu) około 30 minut, aż ryż będzie nieco miękki. Jeszcze raz, smak przypraw (sól i pieprz) i dodać więcej bulionu, jeśli to konieczne. To zależy od tego, jak cienka lub gruba lubisz zupę. Zupa ma jeszcze trochę więcej czasu na gotowanie, co pozwoli ryżu zakończyć gotowanie.Grzyby-w tym momencie dodaj wino sherry i grzyby i dalej gotuj kolejne 15-20 minut, aż ryż będzie miękki, a grzyby miękkie.Finish -- wszystko jest zrobione - teraz, aby zakończyć zupę. Najpierw dodać indyka lub kurczaka; i dodać śmietanę do zupy. Zwiększyć ogień do średniej i doprowadzić do lekkiego wrzenia, a następnie zmniejszyć do gotowania na wolnym ogniu przez 5 minut. Wymieszać i w razie potrzeby dodać dodatkowe przyprawy i świeżą pietruszkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Szalotki Pokrojonej W Paski1 łyżka Szalotki Pokrojonej W Paski
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Mafaldi Fresh Jeśli To MożliweMafaldi Fresh Jeśli To Możliwe
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Cytryny (1 Pokrojona W Bardzo Cienkie Plasterki, Druga W ćwiartki)Cytryny (1 Pokrojona W Bardzo Cienkie Plasterki, Druga W ćwiartki)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Pokrojona W Plastry Wołowina Peklowana, Grubo PosiekanaPokrojona W Plastry Wołowina Peklowana, Grubo Posiekana
3
Serve -- Mój ulubiony sposób, aby służyć to jest z tosty Bagietka z roztopionym serem gruyere. Jeśli macie olej truflowy - mżnijcie trochę na wierzchu, to jest niebo. Lepiej być nie może! Smacznego!
Składniki, których będziesz potrzebować
GruyereGruyere
Olej TruflowyOlej Truflowy
BagietkaBagietka

Składniki

1całość do nabijania szynkicałość do nabijania szynki23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala(oderwany od łodygi)(oderwany od łodygi)3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweseler naciowy, w tym liście selera naciowego, cienko pokrojoneseler naciowy, w tym liście selera naciowego, cienko pokrojone1małecebula kopru włoskiego, pokrojona na pół i cienko pokrojonacebula kopru włoskiego, pokrojona na pół i cienko pokrojona23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calanatka pietruszki, drobno posiekananatka pietruszki, drobno posiekana1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoświeży rozmaryn, drobno posiekanyświeży rozmaryn, drobno posiekany12 łyżeczki czosnku w proszkuświeży tymianek, drobno posiekanyświeży tymianek, drobno posiekany3Batoniki toffi Heathsos pieprzowo-cytrynowysos pieprzowo-cytrynowy1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweszklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)szklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)1por, cienkie plasterkipor, cienkie plasterki9461 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepieczarki, cienko pokrojone (ja używam mieszanki cremini, button, shitaki, morel itp. Tylko nie używaj, mieszaj)pieczarki, cienko pokrojone (ja używam mieszanki cremini, button, shitaki, morel itp. Tylko nie używaj, mieszaj)4krewetki i żyłki1 łopatka wieprzowa bez kości, z głębokim nacięciem tłuszczu (około 5 funtów)1 łopatka wieprzowa bez kości, z głębokim nacięciem tłuszczu (około 5 funtów)4krewetki i żyłki(może zastąpić Fontinę lub Montasio)(może zastąpić Fontinę lub Montasio)1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewino sherrywino sherry2largescebula słodka, pokrojona w ćwiartki i cienkie plasterki (2 szklanki)cebula słodka, pokrojona w ćwiartki i cienkie plasterki (2 szklanki)4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweIndyk gotowany, pokrojony w kostkę (można zastąpić kurczaka)Indyk gotowany, pokrojony w kostkę (można zastąpić kurczaka)1Średnia żółta cebula, posiekanarosół z indyka, więcej jeśli lubisz zupę nieco cieńszą (kurczak jest w porządku)rosół z indyka, więcej jeśli lubisz zupę nieco cieńszą (kurczak jest w porządku)3151 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedziki ryż niepoddany obróbce cieplnejdziki ryż niepoddany obróbce cieplnej1Batoniki toffi HeathSos WorcestershireSos Worcestershire
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia42
Magazyn