Sarasota ' s Minnesota Turkey, Mushroom and Wild Rice Soup

Sarasota ' s Minnesota Turkey, Mushroom and Wild Rice Soup
Sarasota ' s Minnesota Turkey, Mushroom and Wild Rice Soup to bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 4. Na $4.05 za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 625 kalorii, 27g białka, oraz 27 g tłuszczu. Jest idealny do Jesień. Mieszanka grzybów, czosnek, rozmaryn, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Zupa Z Indyka, Grzybów I Dzikiego Ryżu, Dziki ryż z zupą grzybową, oraz Grzybowa Zupa Ryżowa.

Instrukcje

1
Podstawa zupy-w dużym garnku roztopić masło i dodać pory, cebulę, seler, koper włoski i czosnek i gotować na średnim ogniu, aż będzie lekko przezroczysty i miękki. Około 5 minut.Ryż --
Składniki, których będziesz potrzebować
Poszarpany, Ugotowany Indyk (lub Kurczak)Poszarpany, Ugotowany Indyk (lub Kurczak)
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
1 Opakowanie (10 Uncji) Mrożonego Posiekanego Szpinaku Lub Liści Rzepy Lub 1 Puszka (14-1/2 Uncji) Szpinaku Lub Liści Rzepy, Odsączonych1 Opakowanie (10 Uncji) Mrożonego Posiekanego Szpinaku Lub Liści Rzepy Lub 1 Puszka (14-1/2 Uncji) Szpinaku Lub Liści Rzepy, Odsączonych
Groszek Goya®Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodać ryż prawo do mieszaniny warzyw i mieszać, aż dobrze połączone-następnie dodać bulion (start z 5 filiżanek; zawsze można dodać więcej, jak gotuje ryż), tymianek, rozmaryn, worcestershire i liść laurowy. Przykryć i gotować na małym ogniu (gotować na wolnym ogniu) około 30 minut, aż ryż będzie nieco miękki. Jeszcze raz, smak przypraw (sól i pieprz) i dodać więcej bulionu, jeśli to konieczne. To zależy od tego, jak cienka lub gruba lubisz zupę. Zupa ma jeszcze trochę więcej czasu na gotowanie, co pozwoli ryżu zakończyć gotowanie.Grzyby-w tym momencie dodaj wino sherry i grzyby i dalej gotuj kolejne 15-20 minut, aż ryż będzie miękki, a grzyby miękkie.Finish -- wszystko jest zrobione - teraz, aby zakończyć zupę. Najpierw dodać indyka lub kurczaka; i dodać śmietanę do zupy. Zwiększyć ogień do średniej i doprowadzić do lekkiego wrzenia, a następnie zmniejszyć do gotowania na wolnym ogniu przez 5 minut. Wymieszać i w razie potrzeby dodać dodatkowe przyprawy i świeżą pietruszkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Mafaldi Fresh Jeśli To MożliweMafaldi Fresh Jeśli To Możliwe
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Groszek Goya®Groszek Goya®
1 Opakowanie (10 Uncji) Mrożonego Posiekanego Szpinaku Lub Liści Rzepy Lub 1 Puszka (14-1/2 Uncji) Szpinaku Lub Liści Rzepy, Odsączonych1 Opakowanie (10 Uncji) Mrożonego Posiekanego Szpinaku Lub Liści Rzepy Lub 1 Puszka (14-1/2 Uncji) Szpinaku Lub Liści Rzepy, Odsączonych
3
Serve -- Mój ulubiony sposób, aby służyć to jest z tosty Bagietka z roztopionym serem gruyere. Jeśli macie olej truflowy - mżnijcie trochę na wierzchu, to jest niebo. Lepiej być nie może! Smacznego!
Składniki, których będziesz potrzebować
GruyereGruyere
Olej TruflowyOlej Truflowy
BagietkaBagietka

Składniki

1całość do nabijania szynkicałość do nabijania szynki2Spód: okruszki z herbatników grahamposzarpany, ugotowany indyk (lub kurczak)poszarpany, ugotowany indyk (lub kurczak)3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweseler naciowy, w tym liście selera naciowego, cienko pokrojoneseler naciowy, w tym liście selera naciowego, cienko pokrojone1małecebula kopru włoskiego, pokrojona na pół i cienko pokrojonacebula kopru włoskiego, pokrojona na pół i cienko pokrojona2Spód: okruszki z herbatników grahamnatka pietruszki, drobno posiekananatka pietruszki, drobno posiekana1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoświeży rozmaryn, drobno posiekanyświeży rozmaryn, drobno posiekany1porcja startego parmezanuświeży tymianek, drobno posiekanyświeży tymianek, drobno posiekany3warzywo (np. szpinak)sos pieprzowo-cytrynowysos pieprzowo-cytrynowy1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweszklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)szklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)1por, cienkie plasterkipor, cienkie plasterki9461 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepieczarki, cienko pokrojone (ja używam mieszanki cremini, button, shitaki, morel itp. Tylko nie używaj, mieszaj)pieczarki, cienko pokrojone (ja używam mieszanki cremini, button, shitaki, morel itp. Tylko nie używaj, mieszaj)4trochę posiekanej cukiniirzepa, obrana i pokrojona w plasterki o grubości 1/8 calarzepa, obrana i pokrojona w plasterki o grubości 1/8 cala4trochę posiekanej cukinii1/2 szklanki słodkiego wina marsala1/2 szklanki słodkiego wina marsala1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewino sherrywino sherry2largescebula słodka, pokrojona w ćwiartki i cienkie plasterki (2 szklanki)cebula słodka, pokrojona w ćwiartki i cienkie plasterki (2 szklanki)4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweIndyk gotowany, pokrojony w kostkę (można zastąpić kurczaka)Indyk gotowany, pokrojony w kostkę (można zastąpić kurczaka)1Średnia żółta cebula, posiekanarosół z indyka, więcej jeśli lubisz zupę nieco cieńszą (kurczak jest w porządku)rosół z indyka, więcej jeśli lubisz zupę nieco cieńszą (kurczak jest w porządku)3151 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedziki ryż niepoddany obróbce cieplnejdziki ryż niepoddany obróbce cieplnej1warzywo (np. szpinak)Sos WorcestershireSos Worcestershire
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia42
Magazyn