Sara Kate Gillingham-Ryan ' s Rosemary White Beans z Fontiną

Sara Kate Gillingham-Ryan ' s Rosemary White Beans z Fontiną
Sara Kate Gillingham-Ryan ' s Rosemary White Beans with Fontina może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 344 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje 91 centów za porcję. 195 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka liści laurowych, rozmaryn, ser fontina, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać świeży rozmaryn można śledzić to danie główne z Jogurt waniliowy z kompot Winogronowo-jagodowy z miodem i świeżym rozmarynem: łatwe śniadanie lub deser jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 7 godzin. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Sara Kate Gillingham-Ryan ' s White Lasagna with Mushrooms and Prosciutto, Sara Kate Gillingham-Ryan ' s Muhammara, oraz Sara Kate Gillingham-Ryan ' s Maple-Bacon Spiced Nuts dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pick over fasoli i usunąć wszelkie ziarna, małe kamyki, lub misshapen fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Uncji Grubego Wędzonego Boczku Pokrojonego W Kostkę5 Uncji Grubego Wędzonego Boczku Pokrojonego W Kostkę
2
Włożyć fasolę do durszlaka, spłukać pod zimną bieżącą wodą i dokładnie odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Uncji Grubego Wędzonego Boczku Pokrojonego W Kostkę5 Uncji Grubego Wędzonego Boczku Pokrojonego W Kostkę
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
3
Przenieść fasolę do miski i dodać ciepłą wodę do pokrycia przez 1 cal.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Uncji Grubego Wędzonego Boczku Pokrojonego W Kostkę5 Uncji Grubego Wędzonego Boczku Pokrojonego W Kostkę
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Pozostawić do namoczenia w temperaturze pokojowej przez co najmniej 6 godzin lub przez noc. 
5
Fasolę odsączyć, opłukać i ponownie odsączyć. Umieścić w dużym rondlu i dodać świeżą zimną wodę do pokrycia przez 1 cal.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Uncji Grubego Wędzonego Boczku Pokrojonego W Kostkę5 Uncji Grubego Wędzonego Boczku Pokrojonego W Kostkę
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
6
Dodaj czosnek, gałązki rozmarynu, liście laurowe i oliwę z oliwek. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, a następnie zmniejszyć ogień, aby utrzymać niskie, ale stabilne gotować. Przykryć częściowo i gotować, aż fasola będą miękkie, ale nie mączne, o 45 protokół. 
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
5 Uncji Grubego Wędzonego Boczku Pokrojonego W Kostkę5 Uncji Grubego Wędzonego Boczku Pokrojonego W Kostkę
7
Wylać nadmiar płynu do gotowania z fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Uncji Grubego Wędzonego Boczku Pokrojonego W Kostkę5 Uncji Grubego Wędzonego Boczku Pokrojonego W Kostkę
8
Usunąć i wyrzucić gałązki rozmarynu i liście laurowe. (Jeśli podczas gotowania liście rozmarynu spadły z łodyg, można je zostawić w fasoli.) Ugotowane ząbki czosnku wycisnąć ze skórek do fasoli. Wymieszać około 3/4 sera i posiekanego rozmarynu, doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
5 Uncji Grubego Wędzonego Boczku Pokrojonego W Kostkę5 Uncji Grubego Wędzonego Boczku Pokrojonego W Kostkę
9
Podawać od razu, posypując pozostały ser na wierzchu. 
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
TrudnośćEkspert
Gotowe W7 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia29
Magazyn