Sara Kate Gillingham-Ryan ' s Rosemary White Beans z Fontiną

Sara Kate Gillingham-Ryan ' s Rosemary White Beans with Fontina może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 344 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje 91 centów za porcję. 195 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka liści laurowych, rozmaryn, ser fontina, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać świeży rozmaryn można śledzić to danie główne z Jogurt waniliowy z kompot Winogronowo-jagodowy z miodem i świeżym rozmarynem: łatwe śniadanie lub deser jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 7 godzin. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Sara Kate Gillingham-Ryan ' s White Lasagna with Mushrooms and Prosciutto, Sara Kate Gillingham-Ryan ' s Muhammara, oraz Sara Kate Gillingham-Ryan ' s Maple-Bacon Spiced Nuts dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pick over fasoli i usunąć wszelkie ziarna, małe kamyki, lub misshapen fasoli.
Włożyć fasolę do durszlaka, spłukać pod zimną bieżącą wodą i dokładnie odcedzić.
Przenieść fasolę do miski i dodać ciepłą wodę do pokrycia przez 1 cal.
Pozostawić do namoczenia w temperaturze pokojowej przez co najmniej 6 godzin lub przez noc.
Fasolę odsączyć, opłukać i ponownie odsączyć. Umieścić w dużym rondlu i dodać świeżą zimną wodę do pokrycia przez 1 cal.
Dodaj czosnek, gałązki rozmarynu, liście laurowe i oliwę z oliwek. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, a następnie zmniejszyć ogień, aby utrzymać niskie, ale stabilne gotować. Przykryć częściowo i gotować, aż fasola będą miękkie, ale nie mączne, o 45 protokół.
Wylać nadmiar płynu do gotowania z fasoli.
Usunąć i wyrzucić gałązki rozmarynu i liście laurowe. (Jeśli podczas gotowania liście rozmarynu spadły z łodyg, można je zostawić w fasoli.) Ugotowane ząbki czosnku wycisnąć ze skórek do fasoli. Wymieszać około 3/4 sera i posiekanego rozmarynu, doprawić solą i pieprzem.
Podawać od razu, posypując pozostały ser na wierzchu.