Przepis Santa Barbara Clam Chowder może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w około 1 godzina. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 1184 kalorie, 17g białka, oraz 87 g tłuszczu każdy. Na 6,27 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, masło, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Sprawdza się jako drogie danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Santa Fe Clam Chowder, Linguine Z Krewetkami Spot Santa Barbara, oraz Lody eukaliptusowe Barbareño: Santa Barbara, CA dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W małym garnku roztopić masło na średnim ogniu. Po rozpuszczeniu masła, powoli mieszaj z mąką, aż uzyskasz gęstą konsystencję. Odstawić i ogrzać do momentu użycia. To jest roux.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
W garnku 3-galonowym roztopić 4 łyżki masła. Po rozpuszczeniu masła dodać czosnek, seler i cebulę wraz z liśćmi laurowymi, sól i biały pieprz. Gotować mieszaninę, aż będzie lekko rumiane, mieszając go od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
3
Dodać sok z małży, wymieszać, i niech gotować, aż będzie umiarkowanie ciepły. Następnie dodać ziemniaki i doprowadzić chowder do wrzenia, mieszając go od czasu do czasu. Po ugotowaniu zupy dodać pokrojone małże, boczek, śmietanę i tymianek. Wymieszać zupę i niech gotować, aż gorące, nie doprowadzić go do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniaki Rdzawe (około 2 Do 3 średnich), Obrane I Pokrojone Na Kawałki
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
Pomidory Słoneczne Nie
2 Szklanki Ząbków Czosnku
4
Wyjąć zupę z ognia i powoli mieszać w zasmażce, aż do uzyskania pożądanej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla małży. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. The Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 62 dolarów za butelkę.