Sangrita z górą lodową ananasowo-limonkową może być tylko napojem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 420 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. Na $4.6 za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 10 mówi, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz limonki, triple sec, sok z limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kolendra, Chile i ananasowa Sangrita, Chile-ananas Limonkowy z kardamonem-lody limonkowe, oraz Sangrita dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W średniej misce umieść połowę klinów limonki i jedną trzecią kawałków ananasa.
1/2 szklanki soku ananasowego wymieszać z 3/4 szklanki wody i zalać limonkami oraz kawałkami ananasa. Zamrozić do twardości, około 4 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Ananasa
8 Szklanek Połówek Zielonych Winogron
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
3
Zrobić syrop cukrowy, mieszając cukier z 3/4 szklanki wody w małym rondlu. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia, mieszając, aby rozpuścić cukier. Schłodzić przed użyciem.