Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na napoje, więc spróbuj Sangria z zimowymi cytrusami. Ten przepis służy 10. Na 5,66 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 396 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. To będzie hit w Twoim Zima wydarzenie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz cytrynę, Likier pomarańczowy, grappę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Zimowa Sangria z cytrusami i granatem, Winter Citrus White Sangria, oraz Winter Sangria dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zacznij od maceracji owoców.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
2
Do dużego dzbanka dodaj połowę jabłek, grejpfruta, cytryny, krwawej pomarańczy i gruszek, a na wierzchu wyciśnij sok z cytryny. Rozdrobnij owoce za pomocą drewnianej łyżki.
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Połówki Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
3
Dodaj pozostałą połowę owoców.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
4
Zalać czerwonym winem, grappą, likierem pomarańczowym i wymieszać. Przykryć folią i wstawić do lodówki na 2 godziny lub na noc, jeśli czas na to pozwala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Likier Pomarańczowy
Sproszkowane Nasiona Lubczyku
Grappa
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
5
Dodaj sok pomarańczowy i syrop cukrowy, a następnie dopełnij schłodzoną sodą klubową przed podaniem.