Sangria Z Owoców Pestkowych
Need a bezglutenowy i bezmleczny napój? Sangria z owoców pestkowych może być super przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 287 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 16. Na $4.8 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz brzoskwinię, morele, wiśnie i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi ci to Epikurious. Ogólnie ten przepis zarabia ogromny spoonacular wynik 87%. Spróbuj Sangria z owoców pestkowych, Owoce Pestkowe Sangria, oraz Letnie Owoce Pestkowe Sangria dla podobnych receptur.
Instrukcje
Owoce pestkowe obrać ze skórki.Połówki, pit, i grubo posiekać.
Ułożyć posiekane owoce w mini blenderze, dodać sok z cytryny. Purée untilsmooth.
Przelej do dużego dzbana lub słoika.
Dodać likier z kwiatu różowego i czarnego bzu do przecieru owocowego w dzbanku; zeskrobać nasiona z fasoli waniliowej; dodać fasolę. Owoce pestkowe połówki i pitall.
Pokrój owoce, z wyjątkiem wiśni, w kliny 1/2".
Dodaj wszystkie owoce do dzbanka. Schłodzić przez co najmniej 1 godzinę i do 2 dni.
Napełnij szklanki lodem; wlej sangrię i owoce, aby napełnić szklanki 2/3 pełne. Wierzch z zimną wodą. Wymieszać i podawać.