Sangria Slushies

Sangria Slushies
Need a bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański deser? Sangria Slushies może być niesamowity przepis, aby spróbować. Na 1,59 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 230 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Ten przepis od Betty Crocker ma 62 fanów. Jeśli masz pod ręką cukier, wino, cytryny i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sangria Slushies, Frozen Sangria Slushies, oraz Sangria Kurczak z Eppa SupraFruta Sangria dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyciśnij cytryny i pomarańcze na sitku do płytkiego naczynia do pieczenia. Wymieszać z cukrem do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomarańczowyPomarańczowy
CytrynaCytryna
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
SitoSito
2
Dodać wino i wodę; wymieszać, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
WinoWino
3
Umieść naczynie Odkryte w zamrażarce. Zamrozić 8 godzin lub przez noc.
4
Używając palców widelca, zeskrobuj powierzchnię zamrożonej mieszanki, aby stworzyć " błoto pośniegowe."Scoop" slush " do serwowania szklanek.
5
Dekoruj świeżymi owocami, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Owoceświeże Owoce
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn