Sangria Ice Pops

Sangria Ice Pops
Sangrian Ice Pops może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pudełko z przepisem na deser. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 10 i kosztuje 1,65 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 167 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz pod ręką jabłka, syrop kukurydziany, pomarańcze i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 35 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 20%, co nie jest tak spektakularne. Podobne przepisy to Cold Brew Coffee Latte Ice Pops, Sangria Pops, oraz Sangria Pops.

Instrukcje

1
W średnim rondlu zmniejszyć wino do około 2 1/2 szklanki. Gdy jeszcze gorące, dodać pozostałe składniki i strome na noc, w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa
2
Odcedzić mieszaninę i wypełnić foremki ice pop; zamrozić do uzyskania stałej masy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozpryski WermutuRozpryski Wermutu
1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 35 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Magazyn