Sangrian brzoskwiniowo-jeżynowy to amerykański napój. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 202 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Za 2,47 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 2 godziny i 10 minut. Ten przepis z Foodnetwork ma 32 fanów. Jeśli masz pod ręką puree brzoskwiniowe, kostki lodu, brandy brzoskwiniowe i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne, lakto ovo wegetariańskie i wegańskie dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 33%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Sangria Brzoskwiniowo-Jeżynowa, Ciastka brzoskwiniowo-jeżynowe z kremem jeżynowym, oraz Arbuz i jeżyna Sangria.
Instrukcje
1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Połącz wino, puree brzoskwiniowe, brandy, syrop, jeżyny i pokrojone brzoskwinie w dzbanku. Przykryj dzbanek i wstaw do lodówki na co najmniej 2 godziny do 24 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jeżyny
Brzoskwinia
2 Szczypty Zmielonych Goździków
Syrop
Wino
3
Podawaj sangrię na lodzie w kielichach do czerwonego wina.