Sancocho o Sopa de Guandú (zupa Kolumbijska z groszkiem gołębi)

Sancocho o Sopa de Guandú (zupa Kolumbijska z groszkiem gołębi)
Sancocho o Sopa de Guandú (Gołąbkowy groszek) może być tylko Ameryka Południowa przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 603 kalorie, 28g białka, oraz 32G tłuszczu. Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis służy 8 i kosztuje 2,28 zł za porcję. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ají dulce, żeberka wieprzowe, groszek gołębi i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać babkę, możesz podążać tym daniem głównym z Babeczki Babeczkowe jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 101 smakoszy i kucharzy. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Kurczak kolumbijski SANCOCHO (SANCOCHO DE GALLINAn O VALLUNO), Sancocho de Cola (zupa Kolumbijska Oxtail), oraz Sancocho de Cerdo (Kolumbijska zupa wieprzowa) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dodać refrito: w dużym garnku miejsce de oleju pomidory, szalotki, papryka, czosnek, słodkie chili, i cebula na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, do miękkości, o 4 protokół. Doprawić refrito solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodać osoloną wołowinę, żeberka wołowe, wieprzowinę i wodę i gotować na wolnym ogniu przez około 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
żeberka Wołoweżeberka Wołowe
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
3
Dodać gołębi groszek i zachować gotowanie, odkryte, mieszając od czasu do czasu, przez około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch GołębiGroch Gołębi
4
Dodaj zieloną babkę, dojrzałą babkę, maniok, kminek i achiote. Gotować, odsłaniać, od czasu do czasu mieszając, jeszcze przez około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Do 4 Funtów świeżego Miecznika, Pokrojonego Na 1/2-calowe Porcje (około 2 Na Osobę, 3 Do 4 Uncji Każda)3 Do 4 Funtów świeżego Miecznika, Pokrojonego Na 1/2-calowe Porcje (około 2 Na Osobę, 3 Do 4 Uncji Każda)
AnnattoAnnatto
ManiokManiok
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
5
Dodać świeżą kolendrę i podawać na ciepło z ryżem na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendraświeża Kolendra
Groszek Goya®Groszek Goya®
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia22
Magazyn