Sancocho de Cerdo (Kolumbijska zupa wieprzowa)

Sancocho de Cerdo (Kolumbijska zupa wieprzowa)
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Sancocho de Cerdo (Kolumbijska zupa wieprzowa). Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 534 kalorie, 21g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Na 1,78 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 226 powiedziałoby, że trafił na miejsce. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz kłosy kukurydzy, wody, mięsa wieprzowego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowoamerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Kurczak kolumbijski SANCOCHO (SANCOCHO DE GALLINAn O VALLUNO), Sudado de Cerdo (kolumbijski Gulasz wieprzowy), oraz Sancocho de Cola (zupa Kolumbijska Oxtail) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym garnku umieść kości wieprzowe, mięso, kukurydzę, aliños i zieloną babkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kość WieprzowaKość Wieprzowa
3 Do 4 Funtów świeżego Miecznika, Pokrojonego Na 1/2-calowe Porcje (około 2 Na Osobę, 3 Do 4 Uncji Każda)3 Do 4 Funtów świeżego Miecznika, Pokrojonego Na 1/2-calowe Porcje (około 2 Na Osobę, 3 Do 4 Uncji Każda)
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodać wodę i doprowadzić do wrzenia, następnie przykryć i zmniejszyć ogień do medium i gotować przez około 40 do 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
3
Dodać ziemniaki, yuca, sól i pieprz i kontynuować gotowanie przez 30 więcej minut lub aż yuca i ziemniaki są przetargu widłowego. Wymieszać z kolendrą.Smak i dostosować przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
ManiokManiok
4
Podawać w dużych miseczkach z zupą, równomiernie dzieląc wieprzowinę i warzywa.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia41
Magazyn