Sancocho de Cerdo (Kolumbijska zupa wieprzowa)

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Sancocho de Cerdo (Kolumbijska zupa wieprzowa). Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 534 kalorie, 21g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Na 1,78 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 226 powiedziałoby, że trafił na miejsce. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz kłosy kukurydzy, wody, mięsa wieprzowego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowoamerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Kurczak kolumbijski SANCOCHO (SANCOCHO DE GALLINAn O VALLUNO), Sudado de Cerdo (kolumbijski Gulasz wieprzowy), oraz Sancocho de Cola (zupa Kolumbijska Oxtail) dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym garnku umieść kości wieprzowe, mięso, kukurydzę, aliños i zieloną babkę.
Dodać wodę i doprowadzić do wrzenia, następnie przykryć i zmniejszyć ogień do medium i gotować przez około 40 do 45 minut.
Dodać ziemniaki, yuca, sól i pieprz i kontynuować gotowanie przez 30 więcej minut lub aż yuca i ziemniaki są przetargu widłowego. Wymieszać z kolendrą.Smak i dostosować przyprawy.
Podawać w dużych miseczkach z zupą, równomiernie dzieląc wieprzowinę i warzywa.