San Francisco Cioppino

San Francisco Cioppino
San Francisco Cioppino może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 349 kalorii, 47g białka, oraz 6G tłuszczu. Na 6,48 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 6 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Udaj się do sklepu i odbierz mięso krabowe, bulion rybny, małże w skorupie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to San Francisco Cioppino, Cioppino W Stylu San Francisco, oraz CHUDY SAN FRANCISCO CIOPPINO.

Instrukcje

1
W piecu holenderskim 5-quart rozgrzać olej na średnim ogniu. Cebulę, czosnek i pietruszkę gotować w oleju 3 do 5 minut, mieszając od czasu do czasu, aż cebula będzie chrupiąca-miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kilka Ogolonych Parmiginao-ReggianoKilka Ogolonych Parmiginao-Reggiano
2 łyżki świeżo Posiekanej Zielonej Cebulki2 łyżki świeżo Posiekanej Zielonej Cebulki
1 Czerwona Papryka, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm1 Czerwona Papryka, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1/2 Szklanki Drobno Pokrojonej Cebuli (około 1/2 Małej Cebuli)1/2 Szklanki Drobno Pokrojonej Cebuli (około 1/2 Małej Cebuli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (16 Uncji) Surowego Makaronu Spiralnego1 Opakowanie (16 Uncji) Surowego Makaronu Spiralnego
2
Wymieszać w całości i duszone pomidory, sos pomidorowy, wino, bazylia i pieprz, rozbijając pomidory widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory DuszonePomidory Duszone
Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Pignolis (orzeszki Piniowe), PrażonePignolis (orzeszki Piniowe), Prażone
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
3
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło do niskiego poziomu. Dusić odkryte 10 minut, mieszając od czasu do czasu.
4
Wróć do wrzenia. Wymieszać w małże i halibut; przykryć i dusić na średnim ogniu 4 do 6 minut lub aż muszle Małży otworzyć i ryby płatki łatwo widelcem. Mieszać w krewetki; przykryć i dusić, aż krewetki są różowe i firmy.
Składniki, których będziesz potrzebować
HalibutHalibut
1 łyżka Suszonej Marsali1 łyżka Suszonej Marsali
Szkło MarsalaSzkło Marsala
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią KostkęZiemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
5
Wymieszać z krabem. Gotować na wolnym ogniu odkryte około 5 minut lub do dokładnie ogrzanego.
Składniki, których będziesz potrzebować
CrabmeatCrabmeat
6
Podawać z chlebem do zanurzenia w bulionie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Pełnoziarnisty, Bez SkórekChleb Pełnoziarnisty, Bez Skórek
1/4 Szklanki Posiekanej Niesłodzonej Czekolady1/4 Szklanki Posiekanej Niesłodzonej Czekolady
Mięso Kraba Lub świeże Mięso Kraba, Tyle Ile ChceszMięso Kraba Lub świeże Mięso Kraba, Tyle Ile Chcesz
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia56
Magazyn