Sam Sifton pieczony kalafior z bułką tartą

Sam Sifton pieczony kalafior z bułką tartą
Sam Sifton pieczony kalafior z anchois bułka tarta może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 257 kalorii. Na 1,64 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 71 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka czosnku, szalotka, sól koszerna i pieprz, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Pieczony Kalafior Z Bułką Tartą Anchois, Pieczony kalafior z kaparami i bułką tartą, oraz Pieczony Kalafior Z Bułką Tartą Gremolata.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni. Kalafior rozbić na różyczki i wrzucić do miski z szałwią, skórką z cytryny, cukrem i oliwą z oliwek. Doprawić solą i pieprzem i rozprowadzić na dużej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
2
Umieścić w piekarniku i gotować do miękkości i złoty, około 20 do 25 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
3
Tymczasem przygotuj bułkę tartą.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
4
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni do smażenia ustawionej na średnim ogniu. Gdy olej mieni się, dodać anchois, czosnek, szalotka, i bułka tarta. Gotować przez 5 do 7 minut, aż złoty.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
W dużej misce wymieszać kalafior i bułkę tartą i podawać na rozgrzanym talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia52
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn