Salzburger Sauerbraten

Salzburger Sauerbraten
Salzburger Sauerbraten jest bezmleczne przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 609 kalorii, 45g białka, oraz 33g tłuszczu. Na 3,61 zł / porcja, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Udaj się do sklepu i zbierz sól, pierniki, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 58%, co jest solidne. Podobne przepisy to Salzburger Nockerl, Salzburger Nockerl Z Sosem Malinowym, oraz Sauerbraten.

Instrukcje

1
Pieczeń umieścić w bardzo dużym pojemniku z tworzywa sztucznego, szkła lub stali nierdzewnej.
2
Połączyć wino, cebula, seler, marchew, pieprz, liście laurowe, goździki, i sól; dobrze wymieszać, i zalać pieczeń. Przykryć i przechowywać w lodówce 5 dni, obracając pieczeń każdego dnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
3
Wyjąć pieczeń z marynaty; osuszyć. Odcedzić marynatę, zastrzegając płyn marynaty; odstawić. Wyrzucić warzywa i przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
4
Roztopić 2 łyżki skracania w dużym holenderskim piekarniku; brązowy pieczeń ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagody, Usuń Wszystkie Małe Lub Zbyt Miękkie JagodyJagody, Usuń Wszystkie Małe Lub Zbyt Miękkie Jagody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
5
Dodaj reserved płyn do marynaty. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i dusić na małym ogniu 2 godziny lub aż pieczeń jest miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
6
Wyjąć pieczeń na ciepły półmisek, zastrzegając płyn patelni w holenderskim piekarniku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
7
Roztopić pozostałe 1/4 szklanki skrócenie na dużej patelni; dodać mąkę i cukier. Gotować, ciągle mieszając, aż mąka będzie rumiana. Stopniowo dodawaj 1 1/2 szklanki reserved Pan liquid, mieszając trzepaczką do drutu. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż sos zgęstnieje i będzie bąbelkowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagody, Usuń Wszystkie Małe Lub Zbyt Miękkie JagodyJagody, Usuń Wszystkie Małe Lub Zbyt Miękkie Jagody
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
8
Połączyć sos z pozostałą cieczą patelni w holenderskim piekarniku, dobrze mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
9
Dodać okruchy gingersnap; gotować, stale mieszając, aż będzie gładka i zgęstnieje. Łyżka sosu na pieczeń.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Ciasteczka Imbirowe, Przekrojone Na Pół, OpcjonalnieDodatkowe Ciasteczka Imbirowe, Przekrojone Na Pół, Opcjonalnie
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia21
Magazyn