Salzburger Nockerl
Need a wegetariańska przystawka? Salzburger Nockerl może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje 67 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 251 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka białek, cukru granulowanego, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Salzburger Nockerl Z Sosem Malinowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 204°.
Wlać śmietanę do 9-calowego talerza ciasta lub płytkiej zapiekanki i łyżkę sosu borówkowego do śmietany w dollops (będzie rzadki).
Umieścić białka i sól w misce, a następnie ustawić miskę w większej misce z gorącą wodą i wymieszać białka do ogrzania do temperatury pokojowej, 1 do 2 minut.
Wyjąć z gorącej wody. Ubij białka mikserem elektrycznym z dużą prędkością, aż utworzą miękkie szczyty, a następnie ubijaj w granulowanym cukrze, 1 łyżkę stołową na raz, ubijając, aż białka po prostu utworzą sztywne, błyszczące szczyty.
Mąkę posypać bezą i złożyć delikatnie, ale dokładnie.
W małej miseczce ubić żółtka i wanilię, następnie delikatnie, ale dokładnie złożyć na białka.
Łyżka Duże dollops bezy na mieszaninę śmietany i piec, aż złoty kolor i zestaw, 13 do 15 protokół. Jeśli wolisz mniej kremowy suflet, piec 5 minut więcej. Lekko posmarować cukrem cukierniczym i ostudzić 5 minut przed podaniem.