Salumi z winogronowym Mostarda i pełnoziarnistym Gnocci Fritti

Salumi z winogronowym Mostarda i pełnoziarnistym Gnocci Fritti
Salumi z winogronowym Mostardanem i pełnoziarnistym Gnocci Fritti może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.84 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 476 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka parmezanu, ciepłe mleko, ocet szampański i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 42%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Koper-czosnek wieprzowina wędzona z koprem włoskim Gremolatan i winogron Mostarda, Babeczki Bananowe Z Całych Winogron Pszennych, oraz Gnocci z warzywami i fetą.

Instrukcje

1
Doprowadzić wszystkie składniki z wyjątkiem musztardy, aby gotować na wolnym ogniu w dużym dużym garnku na średnim ogniu, mieszając, aż cukier się rozpuści. Dusić, aż ciecze zagęścić i winogrona są miękkie, ale większość są nadal nienaruszone, często mieszając, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MusztardaMusztarda
WinogronaWinogrona
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Wymieszać z musztardą. DO AHEAD: może być wykonany 1 tydzień wcześniej. Ochłodzić, przykryć i schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
MusztardaMusztarda
1
W małej misce wymieszać ciepłe mleko i cukier; wymieszać z drożdżami.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
DrożdżeDrożdże
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Odstawić, aż mieszanina będzie gąbczasta, około 6 minut.
3
Połączyć 3/4 szklanki mąki, sól, i cayenne w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielony Pieprz CayenneMielony Pieprz Cayenne
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Dodaj 7 łyżek letniej wody, 1 łyżeczkę oliwy z oliwek i mieszaninę drożdży; mieszaj do miękkiego lekko lepkiego ciasta. Kolejną dużą miskę posmarować oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
CiastoCiasto
WodaWoda
DrożdżeDrożdże
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Dodać ciasto i obrócić do płaszcza. Przykryj miskę folią i ręcznikiem kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki KuchenneRęczniki Kuchenne
Folia FoliowaFolia Foliowa
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Pozostawić ciasto do wyrośnięcia w ciepłym obszarze wolnym od przeciągów, aż podwoi objętość, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
7
Zagnieść ciasto na powierzchni roboczej, aż będzie gładkie, posypując lekko większą ilością mąki, jeśli będzie bardzo lepkie. Podziel ciasto na pół. Kształt każdej połowy w prostokąt o szerokości 2 cali i grubości 1/3 cala. Pokrowiec z folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
8
Ustaw maszynę do makaronu na najszersze ustawienie. Uruchom 1 Prostokąt przez maszynę 6 razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do MakaronuMaszyna Do Makaronu
9
Pociąć ciasto na pół w poprzek; obrócić maszynę do następnego-Węższego ustawienia. Kontynuuj ciasto przez maszynę, dostosowując się do następnego Węższego ustawienia po każdym przejściu 6, aż każdy pasek ma około 4 cali szerokości, 12 cali długości i 1/16 cala grubości. Powtórz z drugim prostokątem ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
10
Pokrój każdy pasek ciasta w poprzek na paski o szerokości 1 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
11
Wlać olej rzepakowy do dużego rondla na głębokość 1 cala. Podłącz termometr do głębokiego smażenia na patelni; rozgrzej olej na średnim ogniu do 177°. smaż ciasto partiami do złotego i chrupiącego, około 2 minut na partię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PatelniaPatelnia
12
Przełożyć na wyłożoną papierem ręcznikiem blachę do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
13
Posyp gorące gnocchi serem. DO AHEAD: może być wykonany 6 godzin wcześniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
GnocchiGnocchi
SerSer
14
Odstawić w temperaturze pokojowej. Rozgrzej w piekarniku 177° około 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
1
Ułóż salumi na talerzu.
2
Podawać z mostardą i gnocchi.
Składniki, których będziesz potrzebować
GnocchiGnocchi
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia8
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn