Salumi z winogronowym Mostarda i pełnoziarnistym Gnocci Fritti

Salumi z winogronowym Mostarda i pełnoziarnistym Gnocci Fritti
Salumi z winogronowym Mostardanem i pełnoziarnistym Gnocci Fritti może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.84 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 476 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka parmezanu, ciepłe mleko, ocet szampański i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 42%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Koper-czosnek wieprzowina wędzona z koprem włoskim Gremolatan i winogron Mostarda, Babeczki Bananowe Z Całych Winogron Pszennych, oraz Gnocci z warzywami i fetą.

Instrukcje

1
Doprowadzić wszystkie składniki z wyjątkiem musztardy, aby gotować na wolnym ogniu w dużym dużym garnku na średnim ogniu, mieszając, aż cukier się rozpuści. Dusić, aż ciecze zagęścić i winogrona są miękkie, ale większość są nadal nienaruszone, często mieszając, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MusztardaMusztarda
WinogronaWinogrona
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Wymieszać z musztardą. DO AHEAD: może być wykonany 1 tydzień wcześniej. Ochłodzić, przykryć i schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
MusztardaMusztarda
1
W małej misce wymieszać ciepłe mleko i cukier; wymieszać z drożdżami.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
DrożdżeDrożdże
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Odstawić, aż mieszanina będzie gąbczasta, około 6 minut.
3
Połączyć 3/4 szklanki mąki, sól, i cayenne w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielony Pieprz CayenneMielony Pieprz Cayenne
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Dodaj 7 łyżek letniej wody, 1 łyżeczkę oliwy z oliwek i mieszaninę drożdży; mieszaj do miękkiego lekko lepkiego ciasta. Kolejną dużą miskę posmarować oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
CiastoCiasto
WodaWoda
DrożdżeDrożdże
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Dodać ciasto i obrócić do płaszcza. Przykryj miskę folią i ręcznikiem kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki KuchenneRęczniki Kuchenne
Folia FoliowaFolia Foliowa
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Pozostawić ciasto do wyrośnięcia w ciepłym obszarze wolnym od przeciągów, aż podwoi objętość, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
7
Zagnieść ciasto na powierzchni roboczej, aż będzie gładkie, posypując lekko większą ilością mąki, jeśli będzie bardzo lepkie. Podziel ciasto na pół. Kształt każdej połowy w prostokąt o szerokości 2 cali i grubości 1/3 cala. Pokrowiec z folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
8
Ustaw maszynę do makaronu na najszersze ustawienie. Uruchom 1 Prostokąt przez maszynę 6 razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do MakaronuMaszyna Do Makaronu
9
Pociąć ciasto na pół w poprzek; obrócić maszynę do następnego-Węższego ustawienia. Kontynuuj ciasto przez maszynę, dostosowując się do następnego Węższego ustawienia po każdym przejściu 6, aż każdy pasek ma około 4 cali szerokości, 12 cali długości i 1/16 cala grubości. Powtórz z drugim prostokątem ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
10
Pokrój każdy pasek ciasta w poprzek na paski o szerokości 1 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
11
Wlać olej rzepakowy do dużego rondla na głębokość 1 cala. Podłącz termometr do głębokiego smażenia na patelni; rozgrzej olej na średnim ogniu do 177°. smaż ciasto partiami do złotego i chrupiącego, około 2 minut na partię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PatelniaPatelnia
12
Przełożyć na wyłożoną papierem ręcznikiem blachę do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
13
Posyp gorące gnocchi serem. DO AHEAD: może być wykonany 6 godzin wcześniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
GnocchiGnocchi
SerSer
14
Odstawić w temperaturze pokojowej. Rozgrzej w piekarniku 177° około 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
1
Ułóż salumi na talerzu.
2
Podawać z mostardą i gnocchi.
Składniki, których będziesz potrzebować
GnocchiGnocchi

Składniki

1warzywo (np. szpinak)aktywne suche drożdżeaktywne suche drożdże1całość do nabijania szynkicałość do nabijania szynki6trochę posiekanej cukiniiOlej rzepakowy (do głębokiego smażenia)Olej rzepakowy (do głębokiego smażenia)0warzywo (np. szpinak)1 całe świeże jalapeno1 całe świeże jalapeno1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweOcet szampańskiOcet szampański6trochę posiekanej cukiniiRóżne cienko pokrojone włoskie wędliny (takie jak salami, mortadella,prosciutto, speck i coppa)Różne cienko pokrojone włoskie wędliny (takie jak salami, mortadella,prosciutto, speck i coppa)1porcja startego parmezanuMusztarda DijonMusztarda Dijon1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoposiekany świeży rozmarynposiekany świeży rozmaryn2Spód: okruszki z herbatników grahamciepłe (105°F do 115 ° F) pełne mlekociepłe (105°F do 115 ° F) pełne mleko2Spód: okruszki z herbatników grahamdo przyprawiania mięsado przyprawiania mięsa1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreooliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia plus więcej do miski do powlekaniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia plus więcej do miski do powlekania1stripSkórka z 1 pomarańczy, usunięta w obieraczce do warzywSkórka z 1 pomarańczy, usunięta w obieraczce do warzyw2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedrobno starty parmezandrobno starty parmezan907papryka habanerokubki łodygi bez pestek czerwone winogrona (okubki łodygi bez pestek czerwone winogrona (o2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekana czerwona cebulaposiekana czerwona cebula1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreosuszona kruszona czerwona paprykasuszona kruszona czerwona papryka1warzywo (np. szpinak)(skąpe) sól(skąpe) sól1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 gotowa w sklepie mieszanka do wypieku ciasta czekoladowego, np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, upieczona zgodnie z instrukcją na opakowaniu1 gotowa w sklepie mieszanka do wypieku ciasta czekoladowego, np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, upieczona zgodnie z instrukcją na opakowaniu1warzywo (np. szpinak)1 gotowa w sklepie mieszanka do wypieku ciasta czekoladowego, np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, upieczona zgodnie z instrukcją na opakowaniu1 gotowa w sklepie mieszanka do wypieku ciasta czekoladowego, np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, upieczona zgodnie z instrukcją na opakowaniu7Spód: okruszki z herbatników grahamletnia wodaletnia woda1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe(lub więcej) mąka pszenna pełnoziarnista(lub więcej) mąka pszenna pełnoziarnista
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia8
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn