Salumi z brzoskwiniami i rukolą
Salumi z brzoskwiniami i rukolą jest bezglutenowe i pierwotne przystawka. Jedna porcja zawiera 336 kalorii, 5G białka, oraz 32G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz sulmitti pepperoni, toskańskie salumi, miętę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Antipasti de Salumi, Fasolka szparagowa z Salumi Vinaigrette, oraz Wędzona sardynka Cezar z Salumi i grzankami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na półmisku ułóż plastry salumi i pepperoni w nakładający się wzór.
Bez obierania brzoskwiń usuń pestki, pokrój owoce w cienkie kliny i włóż do miski.
Dodaj oliwę z oliwek, sok z pomarańczy i cytryny, rukolę, miętę i bazylię i delikatnie wymieszaj.Doprawić do smaku solą i pieprzem i ponownie wrzucić.
Łyżka sałatki obok salumi.
Salumi i sałatkę skropić oliwą z oliwek, udekorować serem i podawać.
Książka, korzystając z bazy danych USDA Nutrition
Z Fantastico Rick Tramonto, Mary Goodbody i Belinda Chang. Copyright (c) 2007 by Rick Tramonto. Wydane przez Broadway Books.Rick Tramonto, szef kuchni / partner Tru w Chicago, został uznany za jednego z dziesięciu najlepszych szefów kuchni Food & Wine w kraju w 1994 roku, a Robert Mondavi w 1999 roku został wybrany jednym z wschodzących amerykańskich szefów kuchni
Był również czterokrotnie nominowany do Nagrody Jamesa Bearda dla najlepszego szefa kuchni na Środkowym Zachodzie, zdobywając nagrodę w 200
Tru, która otworzyła swoje podwoje w maju 1999 roku, została nominowana do Nagrody Jamesa Bearda w 2000 roku dla najlepszej nowej restauracji i uznana za jedną z 50 najlepszych restauracji na świecie przez Condé Nast Traveler. Tramonto jest współautorem, wraz ze swoim partnerem Gale Gand, amerykańskich jaj Brasserie i Butter Sugar Flour. Mary Goodbody jest znaną w kraju pisarką i redaktorką żywności, która pracowała nad ponad czterdziestoma pięcioma książkami. Jej ostatnie tytuły to Williams-Sonoma Kitchen Companion, the garden Entertainment Cookbook i Back To The Table. Jest redaktorką kwartalnika IACP Food Forum, była pierwszą redaktorką naczelną magazynu Cooks, a także redaktorem naczelnym magazynu Chocolatier i magazynu Pastry Art & Design. Tim Turner jest uznanym w kraju fotografem kulinarnym i stołowym. Jest dwukrotnym zdobywcą nagrody Jamesa Bearda za najlepszą fotografię kulinarną, ostatnio w 200
Jego wcześniejsze projekty to: przepisy Charliego Trottera, mięso i dziczyzna Charliego Trottera, zajazd w Little Washington, Norman 's New World Cuisine (autorstwa Normana Van Akena), Kuchnia Jacques' a Pepina i Amerykańska Brasserie.