Salumi z brzoskwiniami i rukolą

Salumi z brzoskwiniami i rukolą
Salumi z brzoskwiniami i rukolą jest bezglutenowe i pierwotne przystawka. Jedna porcja zawiera 336 kalorii, 5G białka, oraz 32G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz sulmitti pepperoni, toskańskie salumi, miętę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Antipasti de Salumi, Fasolka szparagowa z Salumi Vinaigrette, oraz Wędzona sardynka Cezar z Salumi i grzankami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na półmisku ułóż plastry salumi i pepperoni w nakładający się wzór.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry PepperoniPlastry Pepperoni
2
Bez obierania brzoskwiń usuń pestki, pokrój owoce w cienkie kliny i włóż do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
BrzoskwiniaBrzoskwinia
OwoceOwoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Dodaj oliwę z oliwek, sok z pomarańczy i cytryny, rukolę, miętę i bazylię i delikatnie wymieszaj.Doprawić do smaku solą i pieprzem i ponownie wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Rukiew WodnaRukiew Wodna
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
PomarańczowyPomarańczowy
BazyliaBazylia
MiętaMięta
4
Łyżka sałatki obok salumi.
5
Salumi i sałatkę skropić oliwą z oliwek, udekorować serem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
SerSer
6
Smak
7
Książka, korzystając z bazy danych USDA Nutrition
8
Z Fantastico Rick Tramonto, Mary Goodbody i Belinda Chang. Copyright (c) 2007 by Rick Tramonto. Wydane przez Broadway Books.Rick Tramonto, szef kuchni / partner Tru w Chicago, został uznany za jednego z dziesięciu najlepszych szefów kuchni Food & Wine w kraju w 1994 roku, a Robert Mondavi w 1999 roku został wybrany jednym z wschodzących amerykańskich szefów kuchni
Składniki, których będziesz potrzebować
WinoWino
9
Był również czterokrotnie nominowany do Nagrody Jamesa Bearda dla najlepszego szefa kuchni na Środkowym Zachodzie, zdobywając nagrodę w 200
10
Tru, która otworzyła swoje podwoje w maju 1999 roku, została nominowana do Nagrody Jamesa Bearda w 2000 roku dla najlepszej nowej restauracji i uznana za jedną z 50 najlepszych restauracji na świecie przez Condé Nast Traveler. Tramonto jest współautorem, wraz ze swoim partnerem Gale Gand, amerykańskich jaj Brasserie i Butter Sugar Flour. Mary Goodbody jest znaną w kraju pisarką i redaktorką żywności, która pracowała nad ponad czterdziestoma pięcioma książkami. Jej ostatnie tytuły to Williams-Sonoma Kitchen Companion, the garden Entertainment Cookbook i Back To The Table. Jest redaktorką kwartalnika IACP Food Forum, była pierwszą redaktorką naczelną magazynu Cooks, a także redaktorem naczelnym magazynu Chocolatier i magazynu Pastry Art & Design. Tim Turner jest uznanym w kraju fotografem kulinarnym i stołowym. Jest dwukrotnym zdobywcą nagrody Jamesa Bearda za najlepszą fotografię kulinarną, ostatnio w 200
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
11
Jego wcześniejsze projekty to: przepisy Charliego Trottera, mięso i dziczyzna Charliego Trottera, zajazd w Little Washington, Norman 's New World Cuisine (autorstwa Normana Van Akena), Kuchnia Jacques' a Pepina i Amerykańska Brasserie.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn