Salt-N-Pepper Sandwich Cookies
Jedna porcja zawiera 184 kalorie, 2G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 36. Jeśli 24 grosze za porcję spada w budżecie, Salt-N-Pepper Sandwich Cookies może być wybitny Wegetariańskie przepis do wypróbowania. 55 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz kakao w proszku, pieprz, skracanie warzyw i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Salt-N-Pepper Sandwich Cookies, Sól i ocet kanapka z kurczakiem, oraz Jajecznica Z Rukolą I Solą Morską.
Instrukcje
Aby ciasteczka: w dużej misce, przesiać razem mąkę, sól, fleur de sel, biały pieprz i kakao w proszku. Odstawić.
W misce stojącego miksera wyposażonego w mocowanie wiosła, ubij masło i cukry razem, aż będą lekkie i puszyste, około 3 minut. Zeskrobać miskę i dodać żółtka, po jednym na raz, ubijając, aż każdy z nich zostanie włączony.
Dodać wanilię i roztopioną czekoladę i ubić do uzyskania jednolitego koloru. Zeskrobać boki i dno miski i ponownie bić przez 10 sekund.
Dodaj połowę suchych składników i ubijaj przez 15 sekund. Ponownie, zeskrobać miskę, dodać pozostałe suche składniki i ubić, aż tylko włączone. Luźno uformuj ciasto na dwie kulki, zawiń je szczelnie w folię i przechowuj w lodówce przez co najmniej 3 godziny.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Linia dwie blachy do pieczenia z pergaminem.
Rozpakuj jedną kulkę ciasta i podziel ją na dwie równe porcje.
Pierwszą porcję umieścić na lekko posypanej mąką powierzchni roboczej, a drugą włożyć do lodówki.
Użyj rąk do zagniatania ciasta, aż będzie giętkie i uformować w mały dysk.
Rozwałkować ciasto na ¼ cala grubości okrągłej. Będzie lekko lepki, więc może być konieczne odwrócenie i lekko mąkę kilka razy podczas pracy. Użyj 2-calowej okrągłej foremki do ciastek, aby utworzyć blaty i dna kanapek i przenieść je do przygotowanych blach do pieczenia, pozostawiając około 1 cala przestrzeni wokół każdego ciastka. Kontynuuj proces z pozostałym ciastem. Dodatkowe resztki ciasta można schłodzić i ponownie przetworzyć.
Posypać wierzchy ciasteczka z odrobiną fleur de sel, a następnie piec je przez 10 do 12 minut, obracając arkusze w połowie czasu pieczenia. Wierzchołki ciasteczek powinny wyglądać nieco suche i ewentualnie popękane.
Umieść blachy do pieczenia na stojakach z drutu do ostygnięcia przez 5 minut. Użyj szpatułki, aby przenieść ciasteczka do stojaków, aby całkowicie ostygły przed ich napełnieniem.
Aby nadzienie waniliowe: w misce stojącego miksera wyposażonego w mocowanie łopatek, ubić skrócenie i masło, aż grudka będzie wolna i gładka.
Dodać cukier w trzech częściach, mieszając każdą część, aż do połączenia.
Dodać sól, wanilię i rum i ponownie ubić przez 10 sekund. Wypełnienie powinno być grube, ale nadające się do rozłożenia (jak wnętrze Oreo). Jeśli jest zbyt gęsty, dodaj kroplę lub dwie wody w razie potrzeby. Dodawaj wodę, aby osiągnąć pożądaną konsystencję, ale nie dodawaj zbyt dużo wody, ponieważ wypełnienie będzie zbyt cienkie. Alternatywnie, jeśli mieszanina jest zbyt cienka, dodaj kilka łyżek cukru cukierniczego.
Aby złożyć ciasteczka kanapkowe Salt-N-Pepper: użyj torebki lub małej łyżki, aby nałożyć około 2 łyżki nadzienia na płaską stronę ciastka.
Umieść kolejne ciastko, płaską stroną w dół, na górze. Lekko nacisnąć tak, aby nadzienie rozprzestrzeniało się na krawędzie ciastka. Powtarzaj, aż wszystkie ciasteczka kanapkowe są wykonane.
Pozostawić na około 15 minut przed podaniem. Przechowywać ciasteczka w temperaturze pokojowej w hermetycznym pojemniku do 3 dni.