Salsa żurawinowa może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru przystawek. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański przepis ma 156 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 3. Na $1.0 za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz sok z limonki, pieprz jalapeno, mielony kminek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 26%. Podobne przepisy to Salsa Żurawinowa, Salsa Żurawinowa, oraz Salsa Żurawinowa.
Instrukcje
1
Żurawinę moczyć w soku pomarańczowym w dużej misce 30 minut. Wymieszać z ogórkiem i pozostałymi składnikami. Kryj się i wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jak Zazdrość Anioła
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Williams Selyem Westside Road sąsiadów Pinot Noir. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 140 dolarów za butelkę.