Salsa-Zapiekanka Kukurydziana Z Indyka

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj zapiekanki z chleba kukurydzianego z salsą i indykiem. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 448 kalorii. Na 2,07 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Jeśli masz sól, old el ' N chunky salsa, betty cornbread & Muffin mix, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zapiekanka z farszem z indyka i chleba kukurydzianego, Zapiekanka Z Indyka Kukurydzianego, oraz Zapiekanka z farszem z indyka i chleba kukurydzianego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 232°. Spray 13x9-inch (3-quart) szklane naczynie do pieczenia z gotowania sprayu. W piecu holenderskim 4-quart rozgrzać olej na średnim ogniu. Gotuj indyka w oleju 4 do 6 minut, często mieszając, aż nie będzie już różowy. Wymieszać z salsą i mąką. Gotować 2 do 3 minut, stale mieszając, aż lekko zgęstnieje.
Wymieszać pozostałe składniki zapiekanki.
Rozprowadzić mieszaninę indyka w naczyniu do pieczenia.
W średniej misce wymieszaj wszystkie składniki polewy tylko do zwilżenia (ciasto będzie grudkowate).
Polewamy mieszaniną z indyka; delikatnie rozłóż na boki naczynia do pieczenia.
Piec 12 do 15 minut lub aż polewa jest złoty kolor.