Salsa-Zapiekanka Kukurydziana Z Indyka

Salsa-Zapiekanka Kukurydziana Z Indyka
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj zapiekanki z chleba kukurydzianego z salsą i indykiem. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 448 kalorii. Na 2,07 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Jeśli masz sól, old el ' N chunky salsa, betty cornbread & Muffin mix, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zapiekanka z farszem z indyka i chleba kukurydzianego, Zapiekanka Z Indyka Kukurydzianego, oraz Zapiekanka z farszem z indyka i chleba kukurydzianego dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 232°. Spray 13x9-inch (3-quart) szklane naczynie do pieczenia z gotowania sprayu. W piecu holenderskim 4-quart rozgrzać olej na średnim ogniu. Gotuj indyka w oleju 4 do 6 minut, często mieszając, aż nie będzie już różowy. Wymieszać z salsą i mąką. Gotować 2 do 3 minut, stale mieszając, aż lekko zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Czerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy CzęściCzerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Wymieszać pozostałe składniki zapiekanki.
3
Podgrzać do wrzenia.
4
Rozprowadzić mieszaninę indyka w naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
5
W średniej misce wymieszaj wszystkie składniki polewy tylko do zwilżenia (ciasto będzie grudkowate).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Polewamy mieszaniną z indyka; delikatnie rozłóż na boki naczynia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
7
Piec 12 do 15 minut lub aż polewa jest złoty kolor.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia20
Magazyn