Salsa Z Pieczonych Pomidorów
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 hor d ' oeuvre? Salsa z pieczonych pomidorów może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 16 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to tanie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Jeśli masz paprykę jalapeño, pomidory śliwkowe, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 41%. Podobne przepisy to Salsa de Molcajete (pieczony pomidor i zielona Salsa Chile), Salsa Z Pieczonych Pomidorów (Salsan Asada), oraz Pieczona Polędwica Wołowa Z Pieczoną Salsą Pomidorową.
Instrukcje
Pierwsze 4 składniki ułożyć na blasze pokrytej sprayem do pieczenia.
Piec w 500 przez 20 minut lub do zwęglenia; od czasu do czasu mieszać.
Wyjąć z piekarnika; ostudzić.
Umieść warzywa w robocie kuchennym i pulsuj 10 razy lub aż będą grube.
Umieść w średniej misce i wymieszaj kolendrę i pozostałe składniki. Kryj się i wyluzuj.
Uwaga: przechowywać pod przykryciem w lodówce do 3 dni.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Można spróbować Willamette Valley Vineyards cały klaster różowe Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 20 dolarów za butelkę.
![Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir]()
Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir
Jasny róż w Kolorze z aromatami soczystej truskawki, wiśni, tropikalnego liczi i kremu waniliowego, arbuza, truskawek i śmietany, czerwonej wiśni i wiciokrzewu. Wytrawne o średnim ciele, okrągłym odczuciu w ustach i żywych smakach nektaryny, brzoskwini, wiciokrzewu i mineralności. Orzeźwiająca kwasowość tworzy żywe i czyste wykończenie.To różowe wino jest wszechstronnym winem do sparowania z jedzeniem, ponieważ może sprostać złożonym kuchniom, ale jest wygodne w przypadku prostych sałatek i sezonowych warzyw. Ciesz się suwakami z łososia, tuńczykiem ahi, curry warzywne, bruschettą, balsamicznymi kabobami z kurczaka, płaskimi chlebami opalanymi drewnem, sałatkami niçoise, serami i deskami do wędlin. Podawać schłodzone.