Salsa Z Pestek Dyni
Przepis na nasiona dyni Salsan jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Jedna porcja zawiera 102 kalorie, 4G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 1,86 zł za porcję, dostajesz hor d ' oeuvre, która serwuje 3. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka soli, ostry sos, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Pieczony kurczak z salsą z pestek dyni, Puddingi z dyni na parze z twardym sosem z rumu Tennessee i kruchymi pestkami dyni, oraz Ekologiczny Chleb Dyniowy Evoo Z Dodatkiem Pestek Dyni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zdjąć i wyrzucić łuski i łodygi pomidorów; dobrze opłukać pomidory i grubo posiekać. Płukać i chili macierzystych.
Usuń nasiona z poblanos. Aby uzyskać łagodną salsę, usuń nasiona z jalapeos. Grubo posiekać wszystkie chili.
W maszynce lub blendera, połączyć Tomatillo, poblanos, jalapeos, czosnek, zielona cebula, kolendra, nasiona dyni, ocet, kminek, i oregano; wirować, aż będzie gładka.
Dodaj ostry sos i sól do smaku.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować jest DeLoach Russian River Pinot Noir. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 14 dolarów.
![DeLoach Russian River Pinot Noir]()
DeLoach Russian River Pinot Noir
Piękny rubinowy czerwony kolor w szkle, Rosyjska Rzeka Pinot Noir 2018 otwiera się jasnoczerwonymi aromatami owoców truskawek i wiśni. Smaki malin, rabarbaru i ciemnej śliwki spotykają się z odrobiną przyprawy i jasnej kwasowości. Jest to wino o średniej zawartości, z umiarkowanymi taninami i utrzymującym się i przepysznym wykończeniem